Posted on

Cenderahati Tuala Sulam

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria & semoga berbahagia selalu.. Pernah tak anda terfikir dalam setahun berapa hari kita sakit dan berapa hari pulak kita sihat. Rasanya, rata-rata dikalangan kita ni, sihatnya berbulan-bulan tapi sakitnya kadang-kadang cuma dua tiga hari sahaja. Majoritinya begitu. Tapi, bila waktu sakit tulah, rasanya sehari pun dah macam sebulan.. Biasalah manusia memang camtu. Jadi, kalau camtu rajin-rajinlah menjaga kesihatan.
Jika anda berminat untuk dapatkan tips-tips serta info terkini tentang kesihatan, boleh lah layari laman web Dr. Zubaidi. Beliau banyak menulis tentang info kesihatan di laman blognya. Perkongsian sebegini memang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Pelbagai info menarik sehinggalah tips-tips kesihatan kanak-kanak pun ada. So, ada masa bolehlah jengah-jengah kesana nanti.

 

cenderahati tuala sulam
Cenderahati tuala sulam untuk Dr.Zubaidi.com…

Tapi, kalau nak dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Terima Kasih

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsi lak job cenderahati tuala sulam beserta dengan window box . Kebanyakan design tempahan towel di stitchwave memang kami yang tambah. Customer bagi wording jer. Kami akan tengok stok design yang agak-agak sesuai dengan wording tu, sulam sekali lah..

 

cenderahati tuala sulam
Masih panas baru kuar dari mesin.. hu hu

cenderahati tuala sulam

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tanda Nama Sulam

tanda nama sulam, nametag sulam,tag nama sulam
Salam ceria untuk semua. Just nak update status yang agak busy sekarang ni. Tengah siapkan tempahan tag nama sulam yang ditempah oleh sekolah-sekolah.
Untuk pengetahun semua, proses menyiapkan tanda nama sulam ni terbahagi kepada beberapa bahagian kerja. Bahagian pertama adalah proses sulaman yang mana melibatkan mesin sulaman komputer sepenuhnya.sulaman nama, nametag sulam,sulaman nama,nametag,tanda nama,tag nama sulam
Dengan material/fabrik yang dipilih beserta dengan stabelizer sebagai alas tanda nama sulam. Puratanya, satu tanda nama sulam mengambil masa 2 ke 3 minit untuk disiapkan, bergantung kepada panjang nama dan kelajuan yang ditetapkan.nametag sulam, nametag sulam,tag nama sulam,sulaman nama,sulam logo,sulaman tuala
Bahagian kerja yang kedua adalah untuk memastikan tanda nama sulam yang telah siap disulam, dikemaskan. Ada benang-benang yang perlu dipotong. Kerja ni selalunya pekerja perempuan yang buat. Yang tak tahan , memang cepat lari. Untuk siapkan satu sekolah sahaja (secara puratanya dalan 1000 keping tanda nama sulam), memang berpinau la mata.Selalunya memang kena siapkan berpuluh ribu keping la.

tanda nama sulam
Tanda nama sulam selesai sulaman, tunggu proses “trimming”..

Kalau perasan kat foto atas ni, ada benang bersambung dari border ke huruf pertama, itulah antara yang kena trim.Oklah, untuk proses kerja yang seterusnya admin akan kongsikan untuk pos akan datang.

Kalau ada yang kat luar tu berminat untuk test bidang ni, teruskan. Boleh contact kami, boleh share apa yang kami ada, InsyaAllah.

Posted on

Tuala Sulam Badan Pengawas SKT

Tuala sulam,tuala sulam murah

Salam ceria untuk semua. Towel sulam masih menjadi topik utama untuk dikongsi. Towel sulam kali ni pulak, ditempah oleh badan pengawas SKT, untuk dijadikan cenderamata kepada calon-calon yang cemerlang dalam UPSR 2012. Sulaman towel yang ditempah beserta window box pelbagai warna.

cenderamata tuala sulam

Kalau korang sume perasan, bila ada foto towel sulam macam ni, ada macam plastik berkilat. Itu sebenarnya adalah embroidery plastic sebagai top stablizer. Setiap kali sulaman dibuat melibatkan tuala sulam, memang kena pakai palstik ni selain stablizer di sebelah bawahnya. Sebabnya , sulaman untuk towel ni tak macam fabrik lain cthnya baju, tuala kan  agak berbulu, kalau tak letak plastik ni, sulaman akan tenggelam. Bila letak plastik ni, sulaman akan berada di “top layer” , sebab tu sulaman pada tuala sulam ni nampak timbul dan kemas.

tuala sulam murah dan cantik

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..