Posted on

Tanda Nama Sulam – Tempahan Masih Dibuka.!

Salam ceria untuk semua. Selamat kembali bekerja setelah berhujung minggu semalam. Tetapi rakyat-rakyat di Negeri Sembilan masih bercuti sempena keputeraan Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan..

Tempahan tanda nama sulam masih dibuka. Kami menerima tempahan nametag sulam baik rumi mahupun yang jawi. Hubungi kami untuk dapatkan sebutharga.

Untuk pengetahuan kami juga menerima tempahan daripada individu dengan kos pos yang minima. Tempahan online menjimatkan masa dan petrol anda. Untuk tempahan daripada sekolah, kos pos adalah PERCUMA.

 

 

Jadi,tunggu apa lagi, tempahlah sekarang…..

Untuk mendapatkan sebutharga, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Salam ceria . Semoga kita semua diberkati Allah selalu hendaknya. Bersyukur kerana kita masih lagi diberi kehidupan lagi sehari. Oklah, macam biasa , kali ni kami nak kongsikan tempahan baju f1 pula. Tempahan baju f1 kali ni untuk Program Jiwa Murni  di antara Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan PIBG SMKUJ. Tempahan baju f1 ni, dorang ambil yang ready made sahaja, sebab urgent. Kalau nak yang custom made memang makan masa sikit. Jadi jom kita tengok foto-foto semasa proses menyiapkan tempahan baju ini berlaku.

baju korporat
Semasa proses sulaman nama

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Salam sejahtera untuk semua. Semoga ceria dan sukses..Selamat kembali bertugas, setelah berehat bersama keluarga di hujung minggu.

Seperti biasa, update blog ni dengan tempahan baju sukan sekolah yag ditempah oleh SK DUA. Material baju daripada kain TC berkolar. Pilihan warna pula ialah ungu dan hitam. Penggunaan warna hitam untuk kedua-dua sisi lengan dan kolar manakala bahagian badan pula berwarna ungu. Di bahagian hadapan baju dicetak logo sekolah diseblah kiri dada, manakala di bahagian belakang baju di cetak dengan Unit Kokurikulum serta nama sekolah.

Tempahan kali ni dibuat dalam pakej sepasang. Siap dengan seluar sukan sekali. Untuk seluar, cetakan nama sekolah dibuat secara vertcal. Jom kita tengok gambar-gambar pulak.

baju sukan
Bahagian hadapan baju sukan.

 

baju sukan
Bahagian belakang baju sukan

 

seluar sukan
Seluar sukan sekolah

Sebarang info dan pertanyaan tentang tempahan baju sukan sekolah sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Baju Kahwin Roundneck 100% Cotton

Tempahan Baju Kahwin Roundneck 100% Cotton

Salam sejahtera dan semoga kalian semua berbahagian selalu..

Kali ni tempahan t shirt roundneck 100% cotton. Antara tempahan paling simple. Cetak nama dengan dua huruf sahaja bagi setiap helai baju. Baju yang dipilih berwarna grey keluaran Oren Sport..Material baju ialah cotton. Warna cetakan ialah hitam. Untuk melihat koleksi penuh t shirt roundneck boleh lah ke laman ini.

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju kahwin,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Korporat Kelab SENCETRA UiTM Melaka

Baju Korporat Kelab SENCETRA UiTM Melaka

Salam sejahtera dan salam ceria untuk semua.

Kali ni nak kongsi pasal baju korporat pulak. Tempahan daripada kelab kebudayaan UiTM Kampus Melaka. Dorang tempah yang ready made keluaran Oren Sport. Design sulam logo di hadapan kiri serta sulaman nama kelab di bahagian belakang. Sulaman nama di sebelah kanan dada. Jom pakat layan foto pulak..

 

Proses sulaman di bahagian hadapan
Design sebelah belakang baju
Proses sulaman nama

Untuk melihat koleksi baju korporat , sila klik di sini.

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan baju korporat , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Salam ceria untuk semua..Selamat tahun baru untuk semua. Kita semua sekarang ni di permulaan tahun 2013. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan untuk semua..Amin. Bila masuk tahun baru, keperluan sekolah pun selalunya mesti ditukar baru,terutamanya pakaian. Bukan apa, kadang-kadang baju tahun lepas masih elok, tetapi kurang muat . Kanak-kanak ni memang cepat kadar tumbesannya..

Hari ni, nak kongsikan tempahan baju sukan sekoalah untuk tahun 2013. Tempahan daripada SKKK lebih kurang 350 helai sahaja. Material baju ni daripada kain jenis TC . Biasanya kalau untuk baju sukan memang guna material jenis ini . Design simple. Gabungan warna kunig dan merah, bersesuaian dengan warna logo sekolah . Ada yang berlengan panjang dan berlengan pendek, dan semuanya berkolar .  Depan logo full color , dan belakang cetak nama sekolah.

Untuk pengetahuan, design baju sukan sekolah bergantung kepada pihak sekolah. Dorang akan design ikut kehendak mereka. Beberapa pilihan seperti jenis kain, piping, kombinasi dan lain-lain, bergantung kepada bajet sekolah tu. Kami memang sedia untuk membuat apa sahaja design yang diminta. Jadi, apa kata kalau kita layan foto-foto ..

Design bahagian hadapan.
Design bahagian belakang

 

Siap packing untuk penghantaran..

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju sukan,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..