Posted on

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Salam ceria . Semoga kita semua diberkati Allah selalu hendaknya. Bersyukur kerana kita masih lagi diberi kehidupan lagi sehari. Oklah, macam biasa , kali ni kami nak kongsikan tempahan baju f1 pula. Tempahan baju f1 kali ni untuk Program Jiwa Murni  di antara Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan PIBG SMKUJ. Tempahan baju f1 ni, dorang ambil yang ready made sahaja, sebab urgent. Kalau nak yang custom made memang makan masa sikit. Jadi jom kita tengok foto-foto semasa proses menyiapkan tempahan baju ini berlaku.

baju korporat
Semasa proses sulaman nama

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Korporat Kelab SENCETRA UiTM Melaka

Baju Korporat Kelab SENCETRA UiTM Melaka

Salam sejahtera dan salam ceria untuk semua.

Kali ni nak kongsi pasal baju korporat pulak. Tempahan daripada kelab kebudayaan UiTM Kampus Melaka. Dorang tempah yang ready made keluaran Oren Sport. Design sulam logo di hadapan kiri serta sulaman nama kelab di bahagian belakang. Sulaman nama di sebelah kanan dada. Jom pakat layan foto pulak..

 

Proses sulaman di bahagian hadapan
Design sebelah belakang baju
Proses sulaman nama

Untuk melihat koleksi baju korporat , sila klik di sini.

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan baju korporat , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.