Posted on

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Salam ceria untuk semua.

Tempahan tuala mandi yang bersaiz 27″ x 54″ , semuanya berwarna hijau. Design yang disulam disediakan sendiri oleh pelanggan kami. Ucapan terima kasih kepada saudari Norlianna Mohd Ali, kerana memilih kami di stitchwave.com.my untuk menyediakan tuala sulam sebagai cenderahati hari keluarga .

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang tuala sulam atau apa sahaja cenderahati hari keluarga sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Korporat – RAD

Cenderahati Korporat – RAD

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu di di bulan Ramadan. Minggu ni, mode Hari Raya semakin terasa. Mungkin ramai yang mengambil kesempatan untuk keluar bershoping untuk kelengkapan hari raya yang bakal tiba. Kuih raya, baju raya, langsir raya, sofa raya, pendek kata semua untuk raya, tidak ada yang tidak raya melainkan raya-raya belaka.

Kali ni kami nak share temapahan cenderahati yang berupa pen serta buku nota bercetak yang ditempah oleh 21 Rejimen Artileri Diraja untuk program Seminar Keluarga Mawaddah, seperti mana yang boleh dilihat dalam foto-foto yang berikut.

Terima kasih kami ucapkan kepada 21 RAD kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave . Semoga berpuashati dengan servis dan produk kami. Lain kali tempahlah lagi.

Berminat untuk dapatkan sebutharga dan membuat tempahan? Sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup ke talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Korporat Maktab Polis Diraja Malaysia

Cenderahati Korporat Maktab Polis Diraja Malaysia

Salam ceria untuk semua. Cenderahati korporat yang ditempah oleh Maktab Polis Diraja Malaysia, tuala sulam bersaiz

14″ x 30″ beserta window box dan aksesori. Pelbagai warna tuala dengan sulaman Nama Program dan tarikh, sebagai tanda ingatan yang disemat di hati peserta program. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami. Semoga dapat berurusan lagi di lain masa.

 

Untuk dapatkan info lanjut tentang cenderahati sila sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Hari Guru – Selamat Hari Guru

Salam ceria untuk semua, terutamanya kepada semua guru di seluruh negara. Insan yang bergelar guru terlalu banyak berjasa kepada kita semua, tak kira apa pun kerjaya kita sekarang. Walau siapa pun kita masa kini, semuanya bermula dengan didikan seorang guru, sejak dari zaman pra sekolah, sekolah rendah, sekolah menengah, kolej dan universiti. Tanpa mereka siapa lah kita. Disini, kami di stitchwave mengucapkan SELAMAT HARI GURU dan ucapan terima kasih kepada semua guru yang pernah mendidik kami sejak dari zaman kanak-kanak hingga ke dewasa.

Pengorbanan serta kesabaran seorang guru , berhadapan denga karenah pelajar amat dihargai. Semoga Allah sentiasa merahmati semua guru-guru. Ingatlah bahawa salah satu daripada amalan yang berkekalan pahalanya walaupun setelah kita tiada adalah ilmu yang telah dicurahkan. Semoga Allah menempatkan guru-guru yang telah pergi bersama dengan roh-roh mereka yang solih.

Oklah, sempena sambutan hari guru pada hari ni, 16 Mei 2013, kami di stitchwave paparkan tempahan yang berkaitan dengan hari guru sahaja. Banyak tempahan yang kami terima dan banyak juga yang kami tak dapat terima sebab kesuntukan masa. Kepada guru-guru yang tempahan mereka kami tidak dapat terima, kami memohon maaf, kerana kekangan masa yang amat terhad.

Produk ‘killer’ kami, Tuala Sulam. Tuala sulam paling banyak kami terima tempahan sebagai cenderahati hari guru. Tapi, dek kekangan masa, bnyk job yang tak sempat dirakamkan.

Lepas tu, tempahan mug sebagai cenderahati hari guru. Produk ni pun boleh tahan juga permintaannya utnuk hari guru.

Mug – Cenderahati Hari Guru

Selain tu ada jugak sekolah yang membuat tempahan beg, payung dan sebagainya, untuk cenderahati hari guru sekolah masing-masing.

Cenderahati Hari Guru – Payung

Cenderahati Hari Guru – Beg

Untuk itu, kami di stitchwave.com.my mengucapkan setinggi penghargaan untuk semua guru yang sudi membuat tempahan dengan kami. Selamat hari guru!

Jadi, Sebarang maklumat tentang apa jua produk  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempah Mug – Pelbagai Tempahan Mug

Tempah Mug – Pelbagai Tempahan Mug

Salam ceria untuk semua. Tempahan mug yang dibuat oleh pelanggan daripada SMK DUSAJ, MTAQ PPDJJ, PROGRAM TASMIK PERDANA dan Karnival Bahasa Inggeris. Semua mug yang ditempah dicetak dalam full color dan design penuh.

Untuk makluman semua, kami mempunyai pelagai rekabentuk template sedia untuk mug yang boleh dipilih untuk memenuhi kehendak anda. Kami akan muat naik semua artwork template mug untuk rujukan dan tatapan anda semua. Jadi, rajin-rajin lah menjenguk ke sini untuk membuat tinjauan.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Non Woven Bag – Majlis Persaraan & SK USJ 20 Subang Jaya.

order non woven bag

Tempahan Non Woven Bag – Majlis Persaraan & SK USJ 20 Subang Jaya.

Salam ceria untuk semua. Lama betul tak update blog ni. Terlalu sibuk, terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan anda semua kepada kami di stitchwave.  Ok cam biasa, update projek yg telah selesai. Kali ni tentang tempahan non woven bag. Yang pertama tempahan untuk majlis persaraan dan yang kedua daripada SK USJ 20, Subang Jaya. Untuk pengetahuan, tempahan minima untuk non woven bag ialah sebanyak 70 pcs sahaja. Kami tidak dapat menerima tempahan lebih kurang daripada itu.

Sebarang maklumat tentang tempahan non woven bag  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Cenderahati Pen – MTAQ

Tempahan Cenderahati Pen – MTAQ

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu bersama keluarga tercinta. Post kali ni nak cerita tentang cenderahati pen. Kami di stitchwave mempunyai pelbagai koleksi pen yang sedia untuk dicetak . Minima order untuk pen cenderahati beserta cetakan cuma sebatang.. Betul ker ni? Selalunya 200 minima baru boleh? Ye, memang betul, minima order cuma sebatang sahaja, tetapi harga nya akan jadi berlipat kali ganda , mencecah sehingga ratusan kali ganda..

Ok, tempahan cenderahati pen kali ni kami terima untuk majlis MTAQ (Majlis Tilawah Al-Quran) peringkat daerah. Jom layan foto-foto cenderahati pen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  pen, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.