Posted on

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

 

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam sebagai doorgift Homestay mereka. Pelanggan ini request tuala sulam beserta window box.

Dapatkan info daripada kami dengan email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami melalui sms/wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

Posted on

Cenderahati Hari Guru – Selamat Hari Guru

Salam ceria untuk semua, terutamanya kepada semua guru di seluruh negara. Insan yang bergelar guru terlalu banyak berjasa kepada kita semua, tak kira apa pun kerjaya kita sekarang. Walau siapa pun kita masa kini, semuanya bermula dengan didikan seorang guru, sejak dari zaman pra sekolah, sekolah rendah, sekolah menengah, kolej dan universiti. Tanpa mereka siapa lah kita. Disini, kami di stitchwave mengucapkan SELAMAT HARI GURU dan ucapan terima kasih kepada semua guru yang pernah mendidik kami sejak dari zaman kanak-kanak hingga ke dewasa.

Pengorbanan serta kesabaran seorang guru , berhadapan denga karenah pelajar amat dihargai. Semoga Allah sentiasa merahmati semua guru-guru. Ingatlah bahawa salah satu daripada amalan yang berkekalan pahalanya walaupun setelah kita tiada adalah ilmu yang telah dicurahkan. Semoga Allah menempatkan guru-guru yang telah pergi bersama dengan roh-roh mereka yang solih.

Oklah, sempena sambutan hari guru pada hari ni, 16 Mei 2013, kami di stitchwave paparkan tempahan yang berkaitan dengan hari guru sahaja. Banyak tempahan yang kami terima dan banyak juga yang kami tak dapat terima sebab kesuntukan masa. Kepada guru-guru yang tempahan mereka kami tidak dapat terima, kami memohon maaf, kerana kekangan masa yang amat terhad.

Produk ‘killer’ kami, Tuala Sulam. Tuala sulam paling banyak kami terima tempahan sebagai cenderahati hari guru. Tapi, dek kekangan masa, bnyk job yang tak sempat dirakamkan.

Lepas tu, tempahan mug sebagai cenderahati hari guru. Produk ni pun boleh tahan juga permintaannya utnuk hari guru.

Mug – Cenderahati Hari Guru

Selain tu ada jugak sekolah yang membuat tempahan beg, payung dan sebagainya, untuk cenderahati hari guru sekolah masing-masing.

Cenderahati Hari Guru – Payung

Cenderahati Hari Guru – Beg

Untuk itu, kami di stitchwave.com.my mengucapkan setinggi penghargaan untuk semua guru yang sudi membuat tempahan dengan kami. Selamat hari guru!

Jadi, Sebarang maklumat tentang apa jua produk  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Sulaman Tuala – Hari Teknik & Vokasional SMKSB 2013

Cenderahati Sulaman Tuala – Hari Teknik & Vokasional SMKSB 2013

Salam ceria untuk semua.  Tempahan sulaman tuala untuk program Hari Teknik & Vokasional 2013. Cenderahati tuala sulam yang pelbagai, bersaiz tuala mandi dan tuala muka menjadi pilihan SMKSB. Terima kasih kerana berurusan dengan kami.

sulaman tuala

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati PIBG – Tuala Sulam

Cenderahati PIBG – Tuala Sulam

Salam ceria untuk semua. Tuala mandi bersaiz 27″ x 54″ keluaran Oren Sport sesuai untuk dijadikan cenderahati PIBG. Kami menerima tempahan cenderahati tuala ini walaupun sehelai. Order kali ni cuma 20 pcs sahaja. Setiap helai tualanya disulam dengan nama individu berlainan. Design/coraknya sahaja yang sama.

Selalunya, bila ada sulaman nama cam ni, kami akan kenakan cas tambahan sebanyak RM2.00(ikut kuantiti) kerana kerja sulaman akan dilakukan setting up setiap kali proses sulaman dimulai. Kalau 20 helai contohnya, 20 kali lah kami kena setting mesin sulam.

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala muka bersulam untuk cenderahati majlis persaraan dengan saiz 14″x30″. Sulaman dengan dua warna. Tuala sulam dalam pelbagai warna. Jumlah tempahan sebanyak 90 pcs sahaja.

 

 

 

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

 

Posted on

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Salam ceria untuk semua. Tempahan payung kali ni daripada SK Bukit Tampoi(A). Design ni kalau dilihat betul-betul sama cam yang sebelum ni. Cuma tukar nama sekolah sahaja, urgent. Jumlah tempahan 35 pcs. Untuk tempahan payung, kami menerima tempahan minima 20 pcs sahaja.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati payung , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami / wassup di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – PIBG SK Peradong

Cenderahati Tuala Sulam – PIBG SK Peradong

Salam ceria untuk semua. Cenderhati tuala sulam yang ditempah oleh PIBG SK Peradong. Bath towel dengan saiz 27″x54″ , tebal dan menyerap dengan baik. Pelbagai warna tuala dan sulaman dwi warna.

Boleh dapatkan lebih info tentang tuala pilihan anda di sini.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.