Posted on

Tuala Sulam Nama – SMK PUJUT Miri, Sarawak.

Tuala Sulam Nama – SMK PUJUT Miri, Sarawak.

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam daripada SMK Pujut Miri Sarawak. Tuala sulam yang bersaiz 27″ x 54″ beserta window box dan aksesori. Sulaman nama di setiap tuala yang pelbagai warna. Terima Kasih kepada SMK Pujut, khususnya Cikgu Zulia kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my . Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang.

Sedia untuk penghantaran
Sedia untuk penghantaran

Tak banyak foto yang sempat dirakam. Kesuntukan masa menyebabkan kami kadang-kadang tak menang tangan untuk penuhi permintaan. Ada jugak yang terpaksa kami tolak kerana masa yang amat terhad.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempah Beg – Koleksi Beg untuk tempahan…

Tempah Beg – Koleksi Beg untuk tempahan…

Salam ceria untuk semua. Selalunya post akan berkisar kepada projek dan job semasa. Tetapi kali ni kami nak promote sikit tentang koleksi beg di stitchwave. Untuk tempahan beg, samada sulam atau printing, anda boleh pilih yang mana berkenaan, kemudia hubungi kami untuk kami buat semakan stok semasa kami. Bukan apa, kadang-kadang, ada design beg yang dah out of stock.

Design beg yang ada di stitchwave terdiri daripada pelbagai jenis, seperti backpack, sling beg,seminar beg dll. Boleh tengok sendiri beg-beg kami di sini.





















Untuk sebarang pertanyaan, sila wassup/sms Pn. Azura di talian 0172032610, atau hubungi kami melalui web ini.Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Sulaman Tuala – Hari Teknik & Vokasional SMKSB 2013

Cenderahati Sulaman Tuala – Hari Teknik & Vokasional SMKSB 2013

Salam ceria untuk semua.  Tempahan sulaman tuala untuk program Hari Teknik & Vokasional 2013. Cenderahati tuala sulam yang pelbagai, bersaiz tuala mandi dan tuala muka menjadi pilihan SMKSB. Terima kasih kerana berurusan dengan kami.

sulaman tuala

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati PIBG – Tuala Sulam

Cenderahati PIBG – Tuala Sulam

Salam ceria untuk semua. Tuala mandi bersaiz 27″ x 54″ keluaran Oren Sport sesuai untuk dijadikan cenderahati PIBG. Kami menerima tempahan cenderahati tuala ini walaupun sehelai. Order kali ni cuma 20 pcs sahaja. Setiap helai tualanya disulam dengan nama individu berlainan. Design/coraknya sahaja yang sama.

Selalunya, bila ada sulaman nama cam ni, kami akan kenakan cas tambahan sebanyak RM2.00(ikut kuantiti) kerana kerja sulaman akan dilakukan setting up setiap kali proses sulaman dimulai. Kalau 20 helai contohnya, 20 kali lah kami kena setting mesin sulam.

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.