Posted on

Tempahan Tanda Nama Sulam 2015

Tempahan Tanda Nama Sulam 2015

Tempahan tanda nama sulam untuk sesi persekolahan telah dibuka. Tempahlah awal bagi melancarkan perjalanan sesi persekolah sesi 2015 anda.

Sukacita dimaklumkan , anda akan menikmati kos pos  PERCUMA  sekiranya membuat tempahan sebelum 31 Disember 2014.  Promosi ini hanya sah untuk tempahan tanda nama sulam daripada pihak2 berikut :

1.  Koperasi/kedai buku Sekolah.

2.  Agen2

3.  Syarikat yg menjalankan perniagan serupa.

Bukan itu sahaja, kami juga akan menyediakan perkhidmatan pembungkusan tempahan tanda nama sulam mengikut kelas yang anda tetapkan juga secara PERCUMA. Jadi anda tidak perlu bersusah payah lagi untuk melakukan kerja2 memilih dan mengasingkan tempahan tanda nama sulam mengikut kelas sebelum diagihkan.

Untuk sebutharga dan tempahan tanda nama sulam 2015 , sila hubungi kami melalui WhatsApp/Call/SMS di talian 017-2032610 (Pn. Zura).

1798222_1594596907435455_6282196478324100252_n

Posted on

Tempahan tanda nama sulam

Tempahan tanda nama sulam

Salam ceria untuk semua. Selamat kembali ke sekolah kepada cikgu-cikgu dan pelajar setelah bercuti sempena Tahun baru Cina 2013. Tempahan tanda nama sulam masih dibuka kerana kapasti pengeluaran kami masih mampu menyiapkan tempahan dalam masa yang kami janjikan. Buat masa sekarang sebahagian besar mesin kami memang tertumpu kepada kerja-kerja menyiapkan tempahan tanda nama sulam, baik yang rumi ataupun tanda nama jawi. Kalau tak percaya jom tengok gambar.. he he he

 

Ini semua kerana untuk memastikan tempahan yang dibuat pelanggan kami siap dalam masa yang dijanjikan. Tidak berbaloi jika tempahan dibuat di awal tahun , tapi tanda nama sulam diterima selepas setengah tahun. Kami di stitchwave, tidak akan menerima tempahan setelah kapasiti pengeluaran kami telah mencapai had maksima. Kami cuma nak pastikan tempahan yang dibuat tidak diterima lewat. Orang tua – tua selalu berpesan, jangan tamak….

Untuk tempahan lain pula, mesin kat bawah ni pulak yang standby, sentiasa bersedia untuk berkhidmat…

 

 

Jadi pilihan terpulang di tangan anda. Tempahlah sekarang, sementara tempahan masih dibuka.

Jika berminat untuk mendapatkan sebutharga, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..wassup – 0172032610

Posted on

Tanda Nama Sulam – Tempahan Masih Dibuka.!

Salam ceria untuk semua. Selamat kembali bekerja setelah berhujung minggu semalam. Tetapi rakyat-rakyat di Negeri Sembilan masih bercuti sempena keputeraan Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan..

Tempahan tanda nama sulam masih dibuka. Kami menerima tempahan nametag sulam baik rumi mahupun yang jawi. Hubungi kami untuk dapatkan sebutharga.

Untuk pengetahuan kami juga menerima tempahan daripada individu dengan kos pos yang minima. Tempahan online menjimatkan masa dan petrol anda. Untuk tempahan daripada sekolah, kos pos adalah PERCUMA.

 

 

Jadi,tunggu apa lagi, tempahlah sekarang…..

Untuk mendapatkan sebutharga, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tanda Nama Sulam

tanda nama sulam, nametag sulam,tag nama sulam
Salam ceria untuk semua. Just nak update status yang agak busy sekarang ni. Tengah siapkan tempahan tag nama sulam yang ditempah oleh sekolah-sekolah.
Untuk pengetahun semua, proses menyiapkan tanda nama sulam ni terbahagi kepada beberapa bahagian kerja. Bahagian pertama adalah proses sulaman yang mana melibatkan mesin sulaman komputer sepenuhnya.sulaman nama, nametag sulam,sulaman nama,nametag,tanda nama,tag nama sulam
Dengan material/fabrik yang dipilih beserta dengan stabelizer sebagai alas tanda nama sulam. Puratanya, satu tanda nama sulam mengambil masa 2 ke 3 minit untuk disiapkan, bergantung kepada panjang nama dan kelajuan yang ditetapkan.nametag sulam, nametag sulam,tag nama sulam,sulaman nama,sulam logo,sulaman tuala
Bahagian kerja yang kedua adalah untuk memastikan tanda nama sulam yang telah siap disulam, dikemaskan. Ada benang-benang yang perlu dipotong. Kerja ni selalunya pekerja perempuan yang buat. Yang tak tahan , memang cepat lari. Untuk siapkan satu sekolah sahaja (secara puratanya dalan 1000 keping tanda nama sulam), memang berpinau la mata.Selalunya memang kena siapkan berpuluh ribu keping la.

tanda nama sulam
Tanda nama sulam selesai sulaman, tunggu proses “trimming”..

Kalau perasan kat foto atas ni, ada benang bersambung dari border ke huruf pertama, itulah antara yang kena trim.Oklah, untuk proses kerja yang seterusnya admin akan kongsikan untuk pos akan datang.

Kalau ada yang kat luar tu berminat untuk test bidang ni, teruskan. Boleh contact kami, boleh share apa yang kami ada, InsyaAllah.

Posted on

Tanda Nama Sulam untuk tempahan

Salam ceria. Tempahan untuk tanda nama sulam atau name tag sulam, atau tag nama semakin banyak yang masuk. Masih belum terlambat untuk membuat tempahan.

tanda+nama+sulam

 

Jika berminat untuk mendapatkan sebutharga, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tanda Nama Sulam Jawi

tanda nama sulam,tanda nama sulam,tanda nama sulam
Tempahan tanda nama atau “nametag” sulam, bertulisan jawi. Warna fabrik dan tulisan bergantung kepada permintaan pelanggan.

tanda nama sulam
Tanda nama sulam jawi
tanda nama sulam
Tanda nama sulam…

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)