Posted on

Cenderahati Pen

Cenderahati Pen

Salam ceria untuk semua. Kami poskan 3 tempahan cenderahati pen sekaligus. Untuk maluman semua, minima order untuk cenderahati pen ialah sebanyak 200 pcs.

Tempahan yang diterima kali ni adalah masing-masing daripada Bahagian Pendidikan Guru,Putrajaya untuk Program Peningkatan Profesionalisme Guru, PPD Jempol/Jelebu (Karnival Bahasa Inggeris)  dan Unit Bimbingan & Kaunseling SK Kuala Klawang (Unit Sekolah Penyayang). Jika berminat untuk melihat pelbagai jenis paten, warna dan jenis pen-pen untuk cenderahati sila klik disini.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalau anda semua perasan, pen cenderahati yang bawah sekali tu cetakannya adalah 2 warna. Kalau macam yang ini, harganya lebih sedikit daripada cetakan satu warna. Harga pen cenderahati amat bergantung kepada kuantiti tempahan. Semakin banyak kuantiti semakain murah kos bagi setiap batang pen.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  pen, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami melalui sms/wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

3 thoughts on “Cenderahati Pen

  1. salam ,nak tya…saya nak oder pen sebijik mcm gmbr kat atas,warna biru selamat hari lahir,cadang nk try 100 btg? berapa rm?kalau 200,brp?

  2. boleh sy tau harga utk cetak pen.. satu tau 2 warna… kalau boleh dengan jenis pen sekali.. harga dlm kuantiti 500 dan 1000

    1. Boleh wasup kami di 0172032610

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *