Posted on

Tempahan tuala sulam SKP(B)

Salam sejahtera. Tuala dengan sulaman, bersaiz 27″ X 54″ pelbagai warna. Jumlah stitches = 8775. Tuala sulam yang ditempah oleh SKP ni, siap dengan window box. Setting untuk design kenalah betul-betul ngam dengan saiz window box, kalau kecil sangat, x nampak pulak, kalau besar sangat lagi tak cantik. Jadi, saiz keseluruhan design tuala sulam ni lebih kurang 180mm X 130mm. Saiz ni kira yang paling optimum la , bersesuaian dengan saiz window box.

sulam tuala cenderahati
Tuala sulam yang dah siap. Tunggu nak pack dalam window box

Kami di stitchwave memang akan menyertakan “border” (mcm yang kt atas & bwh wording) bagi setiap tempahan tuala sulam. Yang ni tak dikira dalam charge, kira bagi je la.Kalau ada pengunjung di luar untuk mendapatkan info lanjut tentang produk ni, jangan teragak-agak untuk hubungi kami.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

2 thoughts on “Tempahan tuala sulam SKP(B)

  1. Boleh buat sulaman logo untuk luar dan dalam baju.. sb jaket boleh pakai luar dalam tebalik..

    1. Maaf x leh sulam utk reversible jaket..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *