Posted on

Tempahan Baju Gerai Makanan & Minuman Kak Ana

Tempahan Baju Gerai,tempahan baju kelab,tempahan baju sulam logo,tempahan baju catering.

Salam ceria untuk semua. Hari ni hari Khamis, 6 hb Disember 2012. Pejam celik dah sampai hujung tahun. Rasanya baru je sambut tahun baru 2012 dulu. Ok lah, tempahan baju kali ni untuk gerai Kak Ana. 2 set baju, warna oren dan hijau. Design simple jerk, 2 warna. Design ni memang tokey tu yang nak. Tak nak tmbh apa-apa lagi dah..

Material kain daripada single jersey dan honey comb. Single jersey tu aper erk? Ok, fabrik single jersey adalah diperbuat daripada kapas, ataupun gabungan kapas dan bahan sintetik. Biasanya fabrik jenis ini selain daripada untuk dibuat tshirt ia juga diguna untuk menebat peralatan tempat tidur musim sejuk.

Nama single Jersey ini khabarnya diambil sempena sebuah pulau terbesar di dalam kepulauan  Channel, pulau Jersey. Ianya terletak dilaut di antara England dan Perancis. Kepulauan ini katanya, mempunyai sejarah yang amat panjang tentang kependudukan manusia..
Mesin mengait akan diguna untuk menghasil kain daripada jenis ini.Itulah serba ringkas yang dapat kongsi arini. Len kali sambung lagi.


Jadi kalau ada yang nak info tentang  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Baju Catering

baju catering,tempahan baju catering,design baju
catering

Salam ceria untuk semua dan selamat berhujung minggu. Kali ni nak kongsikan pulak tempahan baju catering oleh “Mak Teh Katering”. Simple jerk.. Sulam nama sykt ngan no telefon kat belakang baju, abis cerita. Yang penting no telefon, senang orang nak kontek. Maklumlah sekarang ni musim cuti sekolah, macam-macam kenduri. Kenduri kawin, kenduri khatan, kenduri akikah dan macam – macam lagilah. Tokey-tokey kanopi dan katering lah yang tak menang tangan . Semoga dimurahkan rezeki untuk semua.

baju catering

baju catering Mak Teh Katering

 Baju catering ni, untuk dipakai oleh pekerja-pekerja masa bertugas .. So, korang yang berada disekitar Seremban, Rembau, Jelebu & Tampin boleh lah tel no telefon di atas kalau-kalau nak survey harga untuk buat majlis.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam baju, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..