Posted on

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsikan tempahan baju untuk hari keluarga TM Kulim, Kedah. Tempahan yang paling meriah . Sebabnya, baju keluarga yang ditempah bukan sahaja meriah dengan saiz yang pelbagai malahan meriah dengan pelbagai warna . Semua baju yang ditempah oleh mereka adalah keluaran Enzo Sport. Design simple dengan empat warna. Design yang diberi adalah menggunakan kedua-dua teknik cetakan iaitu sulaman berkomputer (baju berkolar) dan silkscreen (baju roundneck).

Baju hari keluarga bersulam komputer

 

Lagi sulaman berkomputer..

 

Dua foto di atas adalah di antara baju hari keluarga yang menggunakan teknik sulaman berkomputer. Itu jer yang sempat kami rakamkan. Selebihnya, foto-foto di bawah adalah baju-baju yang menggunakan teknik silkscreen.

 

Diharapkan hari keluarga yang dianjurkan akan berjalan lancar dan meriah seperti mana baju-baju yang meriah ini. Terima kasih kepada TM Kulim kerana berurusan dengan kami.

Sebarang pertanyaan dan info bolehlah sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Baju Custom Made Hari Keluarga

Baju Custom Made Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Hari ni hari Jumaat, 29 Disember 2012. Semakin mendekati tahun baru 2013. Hari Jumaat hari minggu untuk umat islam. Elok berkumpul untuk sama-sama merapatkan lagi ikatan silaturrahim. Itu antara hikmah solat Jumaat.

Sebab itu agaknya bila hujung tahun camni ramai famili yang buat majlis hari keluarga. Berkumpul untuk mengukuhkan kembali ikatan tali persaudaraan dikalangan famili. Jadi, hari ni kami nak kongsi tempahan baju custom made untuk majlis hari keluarga. Tempahan dipilih daripada material microfiber. Warna biru navy dengan strike warna ungu. Julat saiz yang ditempah bermula daripada saiz 28 hinggalah saiz 4xl. Memang kumpul semua la ni..

baju custom

Design dorang nak memang simple jer.. Macam yang dapat kita tengok kat foto di atas. Sebelah dada kiri, sulaman “Sweet Memories 2012”.. itu sahaja. Tempahan ini ada tiga jenis baju iaitu collar berlengan pendek, collar berlengan panjang dan muslimah . Warna  dan sulaman semuanya sama.

Untuk pengetahuan, kami bukan sahaja menyediakan perkhidmatan sulaman, tetapi juga mencetak baju mengikut design pilihan anda. Kadang-kadang ada yang gemar dengan stail cetakan di baju, ada juga yang sukakan teknik sulaman(embroidery). Terserah pada anda.. Anda pilih kami buat..

sulaman nama

Jadi kalau ada yang nak info tentang  baju custom madesulam logo ke, nak buat baju kelab, samada ready made atau custom made ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..