Posted on

Baju kelab ragbi 2013

Baju Kelab Ragbi 2013

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelab ragbi 2013. Design satu warna dengan saiz A4. 2 jenis-jenis kain, cotton dan quickdry. Warna cetakan untuk dua-dua jenis jenis kain adalah sama.

 

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Baju Kelab Kembara UTHM – Gua Senyum

Baju Kelab Kembara UTHM – Gua Senyum

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua. Kembali berkongsi cerita di sini. Kali ni tentang Baju Kelab kembara UTHM untuk kembara dorang ke Gua Senyum. Gua senyum kalau tak silap terletak dalam daerah Temerloh, Pahang.  Lokasinya lebih kurang 52 km daripada bandar Temerloh. Bagi yang minat aktiviti luar, banyak perkara yang boleh dilakukan di sini. Menjelajah gua, mendaki gunung, perkhemahan dan lain-lain. Kalau tak silap, di sini bukan setakat gua senyum, terdapat kompleks gua-gua lain yang boleh dijelajah seperti Gua Angin, Gua Terang Bulan, Gua Taman Satu dan Dua, Gua Makam Tok Long dan lain2 lagi. Dekat kawasan hutan lipurnya, ada disediakan chalet dan juga tapak perkhemahan dengan kemudahan asas seperti bilik mandi dan tandas..

Cuma pesanan daripada stitchwave, untuk mereka yang gemarkan aktiviti luar, perkara yang paling utama adalah keselamatan. Kalau aspek keselamatan menjadi perkara utama dan diberi fokus sepanjang masa, InsyaAllah, semua aktiviti yang kita buat menjadi lebih lancar dan menyeronokkan.

Oklah, berbalik kepada perkara pokok tadi, baju yang ditempah keluaran oren sport , material QuickDry berwarna ungu pekat.Kod QD3030. Kalau nak tengok senarai penuh baju OrenSport daripada material QuickDry ni, boleh lihat kat sini.

Design memang dorang yang bagi, saiz A4 depan belakang dengan dua solid color .

baju kelab kembara

baju kelab kembara
Design belakang baju kelab kembara

Jadi kalau ada yang nak info tentang  baju kelab , cetak tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..