Posted on

Baju Kelas 5 Cemerlang

Baju Kelas 5 Cemerlang

Salam ceria untuk semua. Baju kelas 5 Cemerlang. Cetakan satu warna bersaiz A3 di sebelah belakang baju dan di sebelah hadapan baju. Design di sertakan oleh pelanggan.

 

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan baju kelassila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami melalui sms/wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Baju Kelas

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelas berwarna cyan. Artwork saiz A4, single warna (putih) di belakang baju.

Selain design di seblah belakang baju, nama setiap pelajar ni disulam di kedua-dua lengan kiri dan kanan baju. Baju kelas memang jadi trnd sekarang ni. Bukan setakat jadi identiti kelas masing-masing, tetapi baju kelas juga menjadi kenangan semasa zaman persekolahan. Bila tengok @ pakai baju kelas, mesti terkenag-kenang je zaman sekolah dulu.

Design baju kelas ni dorang yang bagi sendiri, takde idea katanya.Stitchwave boleh tolong designkan baju kelas, tapi amik masa sikit la, sebab fokus utama untuk printing dan embroidery. Bila baju kelas camni ,nak urgent memang tak dapat la nak tolong.

Baju kelas yang ini materialnya daripada QuickDry, kod QD2026, keluaran Oren Sport.

 

 

baju kelas
Design baju kelas sebelah belakang.

 

Kalau nak lihat koleksi penuh baju daripada material Quick Dry, boleh klik sini.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju kelas , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..