Posted on

Tempahan Baju Training – Harimau Klawang

Tempahan Baju Training – Harimau Klawang

 

Salam ceria untuk semua. Baju training untuk team bolas sepak pasukan Harimau Klawang. Design ala-ala Harimau Malaya dengan cetakan berwarna biru, dipadankan dengan baju bermaterial 100% cotton berwarna cyan.

 

 

 

Sebarang maklumat tentang tempahan t-shirt  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Jersi Pasukan – SKUJ

Tempahan Jersi Pasukan – SKUJ

Salam ceria untuk semua. Update kali ni tentang tempahan jersi pasukan bola tampar SKUJ. Printing nombor jersi di hadapan dan belakang baju. Print nama pasukan di sebalah atas nombor jersi belakang baju pasukan.

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Baju Rewang – Eiwan & Iera

Baju Rewang – Eiwan & Iera

Salam ceria untuk semua. Baju rewang custom made dengan material cotton. Saiz dari s hingga 4xl, gabungan roundneck dan kolar. Design yang simple, belakang label saiz A4 dan depan cetak nama famili.

 

Sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Baju Gerai Makanan & Minuman Kak Ana

Tempahan Baju Gerai,tempahan baju kelab,tempahan baju sulam logo,tempahan baju catering.

Salam ceria untuk semua. Hari ni hari Khamis, 6 hb Disember 2012. Pejam celik dah sampai hujung tahun. Rasanya baru je sambut tahun baru 2012 dulu. Ok lah, tempahan baju kali ni untuk gerai Kak Ana. 2 set baju, warna oren dan hijau. Design simple jerk, 2 warna. Design ni memang tokey tu yang nak. Tak nak tmbh apa-apa lagi dah..

Material kain daripada single jersey dan honey comb. Single jersey tu aper erk? Ok, fabrik single jersey adalah diperbuat daripada kapas, ataupun gabungan kapas dan bahan sintetik. Biasanya fabrik jenis ini selain daripada untuk dibuat tshirt ia juga diguna untuk menebat peralatan tempat tidur musim sejuk.

Nama single Jersey ini khabarnya diambil sempena sebuah pulau terbesar di dalam kepulauan  Channel, pulau Jersey. Ianya terletak dilaut di antara England dan Perancis. Kepulauan ini katanya, mempunyai sejarah yang amat panjang tentang kependudukan manusia..
Mesin mengait akan diguna untuk menghasil kain daripada jenis ini.Itulah serba ringkas yang dapat kongsi arini. Len kali sambung lagi.


Jadi kalau ada yang nak info tentang  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Lawatan Eksplorasi 2012

Salam ceria untuk semua. Baju lawatan ekplorasi 2012, dengan design yang simple. Baju keluaran Enzo sport. Stitchwave diminta untuk cetak baju dengan warna kuning sahaja, sebelah belakang baju.

baju kelas

Memang elok bila buat baju kalau ada lawatan atau rombongan, bukan apa, bila pergi tempat yang sesak, senang nak kenal ahli rombongan kita sebab baju warnanya sama dan design pun sama. Jadia, dari jauh pun dah boleh nampak.
Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju , sulam logo ke atau apa sahaja produk, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..