Posted on

Baju kelab ragbi 2013

Baju Kelab Ragbi 2013

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelab ragbi 2013. Design satu warna dengan saiz A4. 2 jenis-jenis kain, cotton dan quickdry. Warna cetakan untuk dua-dua jenis jenis kain adalah sama.

 

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Baju Sukan SMK DUSAJ

Baju Sukan SMK DUSAJ

Salam ceria untu semua. Tempahan baju roundneck sebanyak 50 helai untuk kontinjen olahraga SMK DUSAJ ke kejohanan balapan dan padang MSSDJ 2013. Design bersaiz A4 dengan satu warna cetakan.

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala muka bersulam untuk cenderahati majlis persaraan dengan saiz 14″x30″. Sulaman dengan dua warna. Tuala sulam dalam pelbagai warna. Jumlah tempahan sebanyak 90 pcs sahaja.

 

 

 

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

 

Posted on

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Salam ceria untuk semua. Tempahan payung kali ni daripada SK Bukit Tampoi(A). Design ni kalau dilihat betul-betul sama cam yang sebelum ni. Cuma tukar nama sekolah sahaja, urgent. Jumlah tempahan 35 pcs. Untuk tempahan payung, kami menerima tempahan minima 20 pcs sahaja.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati payung , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami / wassup di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Baju Sukan Kejohanan Olahraga – MRSM

Tempahan Baju Sukan Kejohanan  Olahraga – MRSM

Salam ceria untuk semua.90 helai semua berwarna putih dengan material Honey Comb & Microfibre. Untuk perempuan lengan panjang (honey comb). Untuk Lelaki lengan pendek (Microfibre).

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempah Jersi Pasukan Netball

Tempah Jersi Pasukan Netball 

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu bersama keluarga tercinta. Macam biasa pos kali ni tentang tempahan Jersi untuk pasukan Netball SK Kuala Klawang. Jersi ni diguna untuk dipakai bersama bib, sebab tu takde nombor jersi. Material daripada Microfibre, design custom made.

Sebarang maklumat lanjut sila  email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Salam ceria untuk semua..Selamat tahun baru untuk semua. Kita semua sekarang ni di permulaan tahun 2013. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan untuk semua..Amin. Bila masuk tahun baru, keperluan sekolah pun selalunya mesti ditukar baru,terutamanya pakaian. Bukan apa, kadang-kadang baju tahun lepas masih elok, tetapi kurang muat . Kanak-kanak ni memang cepat kadar tumbesannya..

Hari ni, nak kongsikan tempahan baju sukan sekoalah untuk tahun 2013. Tempahan daripada SKKK lebih kurang 350 helai sahaja. Material baju ni daripada kain jenis TC . Biasanya kalau untuk baju sukan memang guna material jenis ini . Design simple. Gabungan warna kunig dan merah, bersesuaian dengan warna logo sekolah . Ada yang berlengan panjang dan berlengan pendek, dan semuanya berkolar .  Depan logo full color , dan belakang cetak nama sekolah.

Untuk pengetahuan, design baju sukan sekolah bergantung kepada pihak sekolah. Dorang akan design ikut kehendak mereka. Beberapa pilihan seperti jenis kain, piping, kombinasi dan lain-lain, bergantung kepada bajet sekolah tu. Kami memang sedia untuk membuat apa sahaja design yang diminta. Jadi, apa kata kalau kita layan foto-foto ..

Design bahagian hadapan.
Design bahagian belakang

 

Siap packing untuk penghantaran..

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju sukan,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..