Posted on

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsikan tempahan baju untuk hari keluarga TM Kulim, Kedah. Tempahan yang paling meriah . Sebabnya, baju keluarga yang ditempah bukan sahaja meriah dengan saiz yang pelbagai malahan meriah dengan pelbagai warna . Semua baju yang ditempah oleh mereka adalah keluaran Enzo Sport. Design simple dengan empat warna. Design yang diberi adalah menggunakan kedua-dua teknik cetakan iaitu sulaman berkomputer (baju berkolar) dan silkscreen (baju roundneck).

Baju hari keluarga bersulam komputer

 

Lagi sulaman berkomputer..

 

Dua foto di atas adalah di antara baju hari keluarga yang menggunakan teknik sulaman berkomputer. Itu jer yang sempat kami rakamkan. Selebihnya, foto-foto di bawah adalah baju-baju yang menggunakan teknik silkscreen.

 

Diharapkan hari keluarga yang dianjurkan akan berjalan lancar dan meriah seperti mana baju-baju yang meriah ini. Terima kasih kepada TM Kulim kerana berurusan dengan kami.

Sebarang pertanyaan dan info bolehlah sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Baju Badminton SKKK

Baju Badminton SKKK

Salam ceria untuk semua. Baju badminton untuk kelab badminton SKKK. Baju dipilih dengan dua versi, cotton dan material quickdry yang masing-masing berwarna biru dan magenta. Design satu warna bersaiz A4 di bahagian hadapan baju.

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Baju Sukan SKKK

Tempahan Baju Sukan SKKK

Salam ceria untuk semua. Baju sukan custom made untuk murid SK Kuala Klawang. Material daripda microfibre, gabungan warna hijau dan hitam.

Sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Baju Sukan SMK DUSAJ

Baju Sukan SMK DUSAJ

Salam ceria untu semua. Tempahan baju roundneck sebanyak 50 helai untuk kontinjen olahraga SMK DUSAJ ke kejohanan balapan dan padang MSSDJ 2013. Design bersaiz A4 dengan satu warna cetakan.

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Running Vest

 Tempahan Running Vest

Salam ceria untuk semua.Running vest untuk atlit olahraga. InysaAllah, akan kami uploadkan katalog penuh running vest untuk senior dan junior.

Sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Baju Kelab Bowling Hospital Jelebu

Tempahan Baju Kelab Bowling Hospital Jelebu

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelab bowling. Roundneck dengan high grade Cotton keluaran oren sport. Design sulam logo di hadapan , cetakan silkscreen di belakang baju.

 

 

Sebarang maklumat lanjut sila  email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Salam sejahtera untuk semua. Semoga ceria dan sukses..Selamat kembali bertugas, setelah berehat bersama keluarga di hujung minggu.

Seperti biasa, update blog ni dengan tempahan baju sukan sekolah yag ditempah oleh SK DUA. Material baju daripada kain TC berkolar. Pilihan warna pula ialah ungu dan hitam. Penggunaan warna hitam untuk kedua-dua sisi lengan dan kolar manakala bahagian badan pula berwarna ungu. Di bahagian hadapan baju dicetak logo sekolah diseblah kiri dada, manakala di bahagian belakang baju di cetak dengan Unit Kokurikulum serta nama sekolah.

Tempahan kali ni dibuat dalam pakej sepasang. Siap dengan seluar sukan sekali. Untuk seluar, cetakan nama sekolah dibuat secara vertcal. Jom kita tengok gambar-gambar pulak.

baju sukan
Bahagian hadapan baju sukan.

 

baju sukan
Bahagian belakang baju sukan

 

seluar sukan
Seluar sukan sekolah

Sebarang info dan pertanyaan tentang tempahan baju sukan sekolah sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Salam ceria untuk semua..Selamat tahun baru untuk semua. Kita semua sekarang ni di permulaan tahun 2013. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan untuk semua..Amin. Bila masuk tahun baru, keperluan sekolah pun selalunya mesti ditukar baru,terutamanya pakaian. Bukan apa, kadang-kadang baju tahun lepas masih elok, tetapi kurang muat . Kanak-kanak ni memang cepat kadar tumbesannya..

Hari ni, nak kongsikan tempahan baju sukan sekoalah untuk tahun 2013. Tempahan daripada SKKK lebih kurang 350 helai sahaja. Material baju ni daripada kain jenis TC . Biasanya kalau untuk baju sukan memang guna material jenis ini . Design simple. Gabungan warna kunig dan merah, bersesuaian dengan warna logo sekolah . Ada yang berlengan panjang dan berlengan pendek, dan semuanya berkolar .  Depan logo full color , dan belakang cetak nama sekolah.

Untuk pengetahuan, design baju sukan sekolah bergantung kepada pihak sekolah. Dorang akan design ikut kehendak mereka. Beberapa pilihan seperti jenis kain, piping, kombinasi dan lain-lain, bergantung kepada bajet sekolah tu. Kami memang sedia untuk membuat apa sahaja design yang diminta. Jadi, apa kata kalau kita layan foto-foto ..

Design bahagian hadapan.
Design bahagian belakang

 

Siap packing untuk penghantaran..

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju sukan,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..