Posted on

Baju kelab ragbi 2013

Baju Kelab Ragbi 2013

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelab ragbi 2013. Design satu warna dengan saiz A4. 2 jenis-jenis kain, cotton dan quickdry. Warna cetakan untuk dua-dua jenis jenis kain adalah sama.

 

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempah Baju Kelab – MGBDJ

Tempah Baju Kelab – MGBDJ

Salam ceria untuk semua. Baju daripada material Qucik Dry.  Selesa dan sejuk dipakai selain corak yang simple dan menarik. Designnya, nama kelab di belakang baju dan sulam logo di hadapan kiri baju.

Klik di sini jika ingin melihat koleksi baju Quick Dry.

 

Sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cetak Baju Kelab Bolasepak

Cetak Baju Kelab Bolasepak

Salam untuk semua. Tempahan baju kelab bolasepak SMKUJ. Design size A4, dorang sediakan. Design single warna sahaja.

Sebarang info sila hubungi kami di 0172032610 (Pn. Azura). Terima Kasih.

Posted on

Cetak Baju Pancing – Deep Sea Anglers

Cetak Baju Pancing – Deep Sea Anglers

Salam ceria untuk semua. Baju pancing Deep Sea Anglers. Material 100% cotton high grade (Oren Sport). Design satu warna bersaiz A4.

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Baju Sukan Sekolah – SKDUA

Salam sejahtera untuk semua. Semoga ceria dan sukses..Selamat kembali bertugas, setelah berehat bersama keluarga di hujung minggu.

Seperti biasa, update blog ni dengan tempahan baju sukan sekolah yag ditempah oleh SK DUA. Material baju daripada kain TC berkolar. Pilihan warna pula ialah ungu dan hitam. Penggunaan warna hitam untuk kedua-dua sisi lengan dan kolar manakala bahagian badan pula berwarna ungu. Di bahagian hadapan baju dicetak logo sekolah diseblah kiri dada, manakala di bahagian belakang baju di cetak dengan Unit Kokurikulum serta nama sekolah.

Tempahan kali ni dibuat dalam pakej sepasang. Siap dengan seluar sukan sekali. Untuk seluar, cetakan nama sekolah dibuat secara vertcal. Jom kita tengok gambar-gambar pulak.

baju sukan
Bahagian hadapan baju sukan.

 

baju sukan
Bahagian belakang baju sukan

 

seluar sukan
Seluar sukan sekolah

Sebarang info dan pertanyaan tentang tempahan baju sukan sekolah sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Kelab Kembara UTHM – Gua Senyum

Baju Kelab Kembara UTHM – Gua Senyum

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua. Kembali berkongsi cerita di sini. Kali ni tentang Baju Kelab kembara UTHM untuk kembara dorang ke Gua Senyum. Gua senyum kalau tak silap terletak dalam daerah Temerloh, Pahang.  Lokasinya lebih kurang 52 km daripada bandar Temerloh. Bagi yang minat aktiviti luar, banyak perkara yang boleh dilakukan di sini. Menjelajah gua, mendaki gunung, perkhemahan dan lain-lain. Kalau tak silap, di sini bukan setakat gua senyum, terdapat kompleks gua-gua lain yang boleh dijelajah seperti Gua Angin, Gua Terang Bulan, Gua Taman Satu dan Dua, Gua Makam Tok Long dan lain2 lagi. Dekat kawasan hutan lipurnya, ada disediakan chalet dan juga tapak perkhemahan dengan kemudahan asas seperti bilik mandi dan tandas..

Cuma pesanan daripada stitchwave, untuk mereka yang gemarkan aktiviti luar, perkara yang paling utama adalah keselamatan. Kalau aspek keselamatan menjadi perkara utama dan diberi fokus sepanjang masa, InsyaAllah, semua aktiviti yang kita buat menjadi lebih lancar dan menyeronokkan.

Oklah, berbalik kepada perkara pokok tadi, baju yang ditempah keluaran oren sport , material QuickDry berwarna ungu pekat.Kod QD3030. Kalau nak tengok senarai penuh baju OrenSport daripada material QuickDry ni, boleh lihat kat sini.

Design memang dorang yang bagi, saiz A4 depan belakang dengan dua solid color .

baju kelab kembara

baju kelab kembara
Design belakang baju kelab kembara

Jadi kalau ada yang nak info tentang  baju kelab , cetak tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Kelab PRS SMK DUSAJ

Baju kelab,baju kelab pelajar,baju kelas,design baju kelab.
Salam ceria untuk semua.Tempahan kali ni datangnya dari SMK DUSAJ. Baju ni custom made berwarna coklat dengan strike sebelah sisi berwarna oren. Design di hadapan dan belakang macam kat foto kat atas. Guna rubber dye dengan 3 warna. Baju ni untuk PRS. Apa tu PRS? PRS adalah Pembimbing Rakan Sebaya yang mana diwujudkan untuk melatih para belia dan remaja agar dapat menguasai kemahiran membantu supaya mereka dapat membantu rakan pelajar yang memerlukan pertolongan dari segi mental, sosial atau emosional, di samping melatih mereka membantu diri sendiri.

Baju kelab
Base layer untuk baju kelab PRS

Ayat ni petik daripada “uncle GOOGLE”. Rasa nak tau lak PRS tu aper.Bagus gak program ni sebab ianya berasaskan konsep bahawa rakan sebaya merupakan orang yang paling rapat dan paling memahami masalah yang dihadapi oleh remaja/seseorang. Dengan itu mereka merupakan orang yang paling tepat bagi memberi nasihat bagi menangani sesuatu masalah. Kalau nak tau lebih lagi tentang PRS ni, leh la rujuk kat “uncle GOOGLE” kita..

baju kelab
Design baju kelab PRS di bahagian belakang baju.

 

Kalau nak tau pasal baju ni pulak, atau  tentang  tempahan  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Baju Kelab Motard – Stitchwave

Baju kelab,tempahan baju kelab,design baju kelab,cetak baju kelab

Baju kelab Jelebu Motard Community, material 100% cotton.

baju kelab
Baju kelab Motard
baju kelab motard
Design bahagian hadapan baju kelab


Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)