Posted on

Tempahan Bath Towel Sulam SJKC Yuk Hua

Salam sejahtera untuk semua. Both towel sulam perkataan Thank You Very Much, SJKC Yuk Hua. Mudah dan ringkas. Tempahan towel sulam dengan dua-dua jenis bath towel dan juga handa towel. Semua warna yang sama. Mcm yg stitchwave bgtau sebelum ni, tempoh masa untuk menyiapkan satu-satu proses sulam towel bergantung kepada banyak faktor. Antaranya jumlah jahitan (stitches count). Kalau wording nya seperti foto kat bawah ni, jumlah mata jahitanya lebih kurang 7400 . jadi kalau kita gunakan speed 800 spm (stitches per minute), mesti dah boleh kira anggaran tempoh masa nak siapkan sulam towel dll kan.

 

towel sulam logo dan nama
Thank u very much SJKC Yuk Hua…

 

Ok, lenkali kita sambung pasal bab ni..

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam beg , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..