Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Selamat berpuasa. Sekarang sudah menghampiri pertengahan Ramadhan. Semoga banyak hikmah dan penghayatan Ramadhan telah diperolehi dan semoga semua amalan kita di bulan yang mulia ini diterima dan diberkati oleh Allah. Amiiinn.

Tempahan tuala sulam untuk ‘door gift’ hari keluarga, daripada kelaurga Buyung Sain. Tempahan ni dah siap sebelum puasa lagi, cuma masa yang tidak mengizinkan untuk kami kongsikan di sini. Cenderahati tuala yang bersulam seperti ini sebenarnya baik sebagai memori semasa . Bila dah lama berlalu, dan kita kenang kembali sambil tengok sulaman pada tuala camni, akan teringt balik memori serta dapat mengeratkan ikatan kekeluargaan.

Untuk sebarang info dan pertanyaan  sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam KGK SK Sg. Rawang

Cenderahati Tuala Sulam KGK SK Sg. Rawang

Salam ceria untuk semua. Tempahan cenderahati tuala sulam yang ditempah oleh Kelab Kebajikan Guru SK Sg. Rawang, Selangor. Tuala muka bersaiz 14″x30″ beserta window box dan aksesori. Design sulaman beserta logo sekolah serta ucapan selamat hari lahir. Terima kasih kepada KGK Sg. Rawang kerana memberi kepercayaan kepada kami. Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Salam ceria untuk semua. SK Dangi telah membuat tempahan tuala sulam, bersaiz 27″ x 54″ dengan sulaman logo Jabatan Pelajaran Negeri Sembilan. Tuala mandi bersulam ini didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik. Untuk melihat saiz semua tuala di stitchwave.com.my sila klik pautan di sini.

 

Semasa proses sulaman

 

Semasa proses sulaman tuala
Semasa proses sulaman

Macam-macam warna
Siap untuk proses penghantaran..

Untuk dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Salam penuh takzim dari stitchwave.com.my. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t. Tuala sulam ditempah oleh unit PPKI SKUJ. Face towel dengan sulaman penghargaan .

 

 

Kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tuala Sulam – Penghargaan

Tuala Sulam – Penghargaan

Salam sejahtera untuk semua. Seperti biasa, tempahan daripada Taman Nagamas. Jom layan foto yang sempat dirakamkan.

 

 

 

Dapatkan info tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan dengan email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Salam sejahtera untuk semua. Semoga sentiasa ceria sentiasa. Hari ni kita dah berada di pertengahan bulan Disember. Dah lebih pun sebenarnya. Pejam pejam celik pejam celik dan nak sampai ujung 2012. Cepat sungguh masa berlalu sekarang ni. Kadang kadang terasa terlalu banyak perkara yang perlu dibuat dalam masa yang terhad. Macam tak cukup 24 jam sehari. Apa – apa pun , setiap orang sama je, semua ada 24 jam sehari. Tinggal lagi cara mengurus dan cara mengguna masa.

Ok lah, tak nak buang masa lagi, macam biasa, nak kongsi satu lagi tempahan sulaman tuala. Tempahan kali ni, daripada Shell Cyberjaya. Face towel beserta window box. Jumlah tempahan 99 helai. Unik lak nombor ni. .

tempahan sulaman tuala

Gambar kat atas ni, masa proses design dengan sofwer embroidery. Disebabkan setiap helai ni nak sulam nama staff, so kenalah taipkan 99 nama. Bila nak setting kat mesin pun sama, kena set setiap kali nak mula proses sulaman. Alhamdulilah, sebab dapat siapkan dalam seperti yang dijanjikan. Sebenarnya, ni tempahan kedua dorang. Sebelum ni dah buat tempahan , awal tahun 2012.

Respon dorang ok.. memang puashati dengan kualiti tuala ni. Tak banyak foto sebenarnya dapat share hari i, sibuk sangat sampai tak sempat snap banyak foto..Kalau boleh, memang nak letak 99 keping foto dalam pos ni..tapi apakan daya..So, layan jelah foto yang ada ni…

 

Akhir kata, terima kasih kepada Shell Cyberjaya kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my. Semoga lenkali tempahlah lagi….

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Salam ceria untuk semua.  Jumper lagi kat sini. Hari ni masih lagi tentang cenderhati tuala sulam. Job ni dah lama jugak sebenarnya. Dah sebulan, tuan dia pun dah tanya kenapa towelnya tiada dalam pos.He he he, itu la pasal.. Bila dah sibuk, dah tak sempat nak update. Masa penghujung oktober/november haritu, memang tengah sibuk sangat. So, bagi mereka yang pernah membuat tempahan, tapi tak jumpa item tu dalam website ni, sori la banyak-banyak. InsyaAllah, kami akan cuba poskan semua satu persatu. Tapi kalau ada jugak yang terlepas tu, harap faham erk..Bukan sengaja ok.

cenderahati tuala sulam

So, ini dia , tuala sulam beserta dengan window box, untuk majlis resepsi kalau tak silap (sori kalau silap). Untuk pengetahun, kami mempunyai stok window box dalam tiga warna, putih, grey dan hitam. Tuala yang kami gunakan sama ada keluargan Oren Sport atau pun deloras. Dua-dua ni memang berkualiti dengan warna yang menarik dan kadar serapan air yang tinggi. Setakat ni semua pelanggan kami yang dah pernah buat  tempahan, semua berpuashati dengan kualitinya. Tak kurang jugak yang buat repeat order. Terima kasih untuk semua kerana memberi kepercayaan kepada stitchwave.com.my.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Tuala Sulam Hari Keluarga

Tempahan Tuala Sulam Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu bersama keluarga.. Mungkin gak ada yang ambik kesempatan dihujung minggu ni untuk berkumpul dan buat majlis hari keluarga. Bagus tu.. dah sibuk-sibuk bekerja, sekali sekala apa kata kita pakat kumpul ramai-ramai untuk kembali merapatkan silturrahim antara ahli keluarga.

Ok, macam tajuk kat atas ni, hari ni nak kongsikan tempahan tuala sulam hari keluarga sekolah. Unik sikit tuala ni sebab design memang dorang dah siapkan. Selalunya, customer serah bulat-bulat pada kitarang untuk buatkan design. Dorang bagi wording jer. Tapi kali ni , tempahan ni beserta dengan design, so kami ikut jelah.

tuala sulam

Foto kat atas ni masa kat mesin lagi. Masih panas, kata orang. Tempahan semuanya warna kuning cair. Untuk pengetahuan warna benang ni pun dorang yang pilih. Ikut jelah.. Pokok dek kao lah… kata orang negeri sembilan. .

 

So, untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.