Posted on

Tuala Sulam Happy Birthday KSR SPM – Putrajaya

Tuala Sulam Happy Birthday KSR SPM – Putrajaya

Salam takzim untuk semua. Cam biaslah, untuk kongsikan pos. Kali ni tempahan daripada Putrajaya, cenderahati tuala sulam untuk birthday staf dorang. Tuala bersaiz 30″ X 60″ beserta dengan window box. Tuala yang kami bekalkan memang berkualiti dan memang puas hati. Sebenarnya, ni kali kedua dorang buat tempahan. Kali pertama awal-awal tahun dulu. Design sama gak. Nama untuk setiap staf disulam dia tuala masing-masing.

Kali ni kami kongsikan foto-foto tuala sulam yang dah siap dengan window box. Selalunya kami kongsikan semasa proses sulaman berjalan. (Sebenarnya tak sempat nak ambik gambar). Ok, jom layan foto-foto pulak..

tuala sulam

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria & semoga berbahagia selalu.. Pernah tak anda terfikir dalam setahun berapa hari kita sakit dan berapa hari pulak kita sihat. Rasanya, rata-rata dikalangan kita ni, sihatnya berbulan-bulan tapi sakitnya kadang-kadang cuma dua tiga hari sahaja. Majoritinya begitu. Tapi, bila waktu sakit tulah, rasanya sehari pun dah macam sebulan.. Biasalah manusia memang camtu. Jadi, kalau camtu rajin-rajinlah menjaga kesihatan.
Jika anda berminat untuk dapatkan tips-tips serta info terkini tentang kesihatan, boleh lah layari laman web Dr. Zubaidi. Beliau banyak menulis tentang info kesihatan di laman blognya. Perkongsian sebegini memang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Pelbagai info menarik sehinggalah tips-tips kesihatan kanak-kanak pun ada. So, ada masa bolehlah jengah-jengah kesana nanti.

 

cenderahati tuala sulam
Cenderahati tuala sulam untuk Dr.Zubaidi.com…

Tapi, kalau nak dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Terima Kasih

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsi lak job cenderahati tuala sulam beserta dengan window box . Kebanyakan design tempahan towel di stitchwave memang kami yang tambah. Customer bagi wording jer. Kami akan tengok stok design yang agak-agak sesuai dengan wording tu, sulam sekali lah..

 

cenderahati tuala sulam
Masih panas baru kuar dari mesin.. hu hu

cenderahati tuala sulam

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan tuala sulam SKP(B)

Salam sejahtera. Tuala dengan sulaman, bersaiz 27″ X 54″ pelbagai warna. Jumlah stitches = 8775. Tuala sulam yang ditempah oleh SKP ni, siap dengan window box. Setting untuk design kenalah betul-betul ngam dengan saiz window box, kalau kecil sangat, x nampak pulak, kalau besar sangat lagi tak cantik. Jadi, saiz keseluruhan design tuala sulam ni lebih kurang 180mm X 130mm. Saiz ni kira yang paling optimum la , bersesuaian dengan saiz window box.

sulam tuala cenderahati
Tuala sulam yang dah siap. Tunggu nak pack dalam window box

Kami di stitchwave memang akan menyertakan “border” (mcm yang kt atas & bwh wording) bagi setiap tempahan tuala sulam. Yang ni tak dikira dalam charge, kira bagi je la.Kalau ada pengunjung di luar untuk mendapatkan info lanjut tentang produk ni, jangan teragak-agak untuk hubungi kami.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..