Posted on

Towel untuk cenderahati – PIBG SMK Spg. Bekoh

Towel untuk cenderahati – PIBG SMK Spg. Bekoh

Salam ceria. Semoga sukses dalam perjalanan hidup seharian. Tempahan kali ni, towel untuk cenderahati PIBG SMK Simpang Bekoh, Melaka. Tempahan tuala muka bersaiz 14″ x 27″ dengan pelbagai warna. Jumlah tempahan sebanyak 300pcs sahaja. Terima Kasih kepada PIBG SMK Simpang Bekoh kerana memberi kepercayaan kepada kami.

 

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Payung – PIBG SKST

Tempahan Payung – PIBG SKST

Salam ceria untuk semua.Tempahan Payung – PIBG SKST dengan cetakan satu warna. Untuk payung minima order adalah 20 pcs sahaja.

Sebarang maklumat lanjut sila  email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Salam ceria . Semoga kita semua diberkati Allah selalu hendaknya. Bersyukur kerana kita masih lagi diberi kehidupan lagi sehari. Oklah, macam biasa , kali ni kami nak kongsikan tempahan baju f1 pula. Tempahan baju f1 kali ni untuk Program Jiwa Murni  di antara Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan PIBG SMKUJ. Tempahan baju f1 ni, dorang ambil yang ready made sahaja, sebab urgent. Kalau nak yang custom made memang makan masa sikit. Jadi jom kita tengok foto-foto semasa proses menyiapkan tempahan baju ini berlaku.

baju korporat
Semasa proses sulaman nama

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan towel sulam PIBG SKST

Salam ceria untuk semua. Tempahan towel sulam kali ni daripada PIBG SKST . Bath towel sulam bersaiz 27″ x 54″ dengan pelbagai pilihan warna. Bath towel sulam macam ni selalunya ditempah sekali dengan window box. Bila dah siap pack dalam window box tu, memang nampak cantik, kemas dan eklusif. Tapi, kalau pelanggan hanya tempah towel sulam pun kami terima, bahkan kalau yang antar towel sendiri untuk sulam, pun kami terima.

sulam towel murah
Pemandangan dari atas ‘sebuah’ towel sulam yang telah siap.

Untuk tempahan ini, towel sulam ditempah sekali dengan window box. Kalau tempahan dibuat hanya untuk sulaman, (towel sendiri), stitchwave charge ikut stitches count. Kalu bnyak yang nak disulam, banyak la kena charge. Harga jugak bergantung kepada kuantiti tempahan.

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..