Posted on

Cenderahati Korporat – RAD

Cenderahati Korporat – RAD

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu di di bulan Ramadan. Minggu ni, mode Hari Raya semakin terasa. Mungkin ramai yang mengambil kesempatan untuk keluar bershoping untuk kelengkapan hari raya yang bakal tiba. Kuih raya, baju raya, langsir raya, sofa raya, pendek kata semua untuk raya, tidak ada yang tidak raya melainkan raya-raya belaka.

Kali ni kami nak share temapahan cenderahati yang berupa pen serta buku nota bercetak yang ditempah oleh 21 Rejimen Artileri Diraja untuk program Seminar Keluarga Mawaddah, seperti mana yang boleh dilihat dalam foto-foto yang berikut.

Terima kasih kami ucapkan kepada 21 RAD kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave . Semoga berpuashati dengan servis dan produk kami. Lain kali tempahlah lagi.

Berminat untuk dapatkan sebutharga dan membuat tempahan? Sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup ke talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Tempah Mug – Pelbagai Tempahan Mug

Tempah Mug – Pelbagai Tempahan Mug

Salam ceria untuk semua. Tempahan mug yang dibuat oleh pelanggan daripada SMK DUSAJ, MTAQ PPDJJ, PROGRAM TASMIK PERDANA dan Karnival Bahasa Inggeris. Semua mug yang ditempah dicetak dalam full color dan design penuh.

Untuk makluman semua, kami mempunyai pelagai rekabentuk template sedia untuk mug yang boleh dipilih untuk memenuhi kehendak anda. Kami akan muat naik semua artwork template mug untuk rujukan dan tatapan anda semua. Jadi, rajin-rajin lah menjenguk ke sini untuk membuat tinjauan.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Cenderahati Payung PIBG SK Bukit Tampoi(A)

Salam ceria untuk semua. Tempahan payung kali ni daripada SK Bukit Tampoi(A). Design ni kalau dilihat betul-betul sama cam yang sebelum ni. Cuma tukar nama sekolah sahaja, urgent. Jumlah tempahan 35 pcs. Untuk tempahan payung, kami menerima tempahan minima 20 pcs sahaja.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati payung , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami / wassup di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria & semoga berbahagia selalu.. Pernah tak anda terfikir dalam setahun berapa hari kita sakit dan berapa hari pulak kita sihat. Rasanya, rata-rata dikalangan kita ni, sihatnya berbulan-bulan tapi sakitnya kadang-kadang cuma dua tiga hari sahaja. Majoritinya begitu. Tapi, bila waktu sakit tulah, rasanya sehari pun dah macam sebulan.. Biasalah manusia memang camtu. Jadi, kalau camtu rajin-rajinlah menjaga kesihatan.
Jika anda berminat untuk dapatkan tips-tips serta info terkini tentang kesihatan, boleh lah layari laman web Dr. Zubaidi. Beliau banyak menulis tentang info kesihatan di laman blognya. Perkongsian sebegini memang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Pelbagai info menarik sehinggalah tips-tips kesihatan kanak-kanak pun ada. So, ada masa bolehlah jengah-jengah kesana nanti.

 

cenderahati tuala sulam
Cenderahati tuala sulam untuk Dr.Zubaidi.com…

Tapi, kalau nak dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.