Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Terima Kasih

cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam,cenderahati tuala sulam

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsi lak job cenderahati tuala sulam beserta dengan window box . Kebanyakan design tempahan towel di stitchwave memang kami yang tambah. Customer bagi wording jer. Kami akan tengok stok design yang agak-agak sesuai dengan wording tu, sulam sekali lah..

 

cenderahati tuala sulam
Masih panas baru kuar dari mesin.. hu hu

cenderahati tuala sulam

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan cenderahati tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..