Posted on

Tempahan Baju Catering

baju catering,tempahan baju catering,design baju
catering

Salam ceria untuk semua dan selamat berhujung minggu. Kali ni nak kongsikan pulak tempahan baju catering oleh “Mak Teh Katering”. Simple jerk.. Sulam nama sykt ngan no telefon kat belakang baju, abis cerita. Yang penting no telefon, senang orang nak kontek. Maklumlah sekarang ni musim cuti sekolah, macam-macam kenduri. Kenduri kawin, kenduri khatan, kenduri akikah dan macam – macam lagilah. Tokey-tokey kanopi dan katering lah yang tak menang tangan . Semoga dimurahkan rezeki untuk semua.

baju catering

baju catering Mak Teh Katering

 Baju catering ni, untuk dipakai oleh pekerja-pekerja masa bertugas .. So, korang yang berada disekitar Seremban, Rembau, Jelebu & Tampin boleh lah tel no telefon di atas kalau-kalau nak survey harga untuk buat majlis.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam baju, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..