Posted on

Baju kelab ragbi 2013

Baju Kelab Ragbi 2013

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju kelab ragbi 2013. Design satu warna dengan saiz A4. 2 jenis-jenis kain, cotton dan quickdry. Warna cetakan untuk dua-dua jenis jenis kain adalah sama.

 

 

Untuk sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cetak Baju Kelab Bolasepak

Cetak Baju Kelab Bolasepak

Salam untuk semua. Tempahan baju kelab bolasepak SMKUJ. Design size A4, dorang sediakan. Design single warna sahaja.

Sebarang info sila hubungi kami di 0172032610 (Pn. Azura). Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Baju Kelab Bowling

Tempahan Baju Kelab Bowling

Salam takzim..Semoga ceria sentiasa.

Sesi mengupdate blog kali ni melibatkan tempahan baju kelab bowling. Baju ni daripada material Microfibre. Baju custom made berwarna biru navy dan strike biru langit (cyan). Untuk design pulak, sebelah belakang cetakan silkscreen dengan 4 warna. Proses cetakan dimulakan dengan warna putih, kemudian kuning, biru dan last sekali warna merah. Bila dah settle proses cetakan belakang baju, maka bermulalah proses sulaman logo dan sulaman nama di dada kiri dan kanan pulak. Jom layan foto-foto semasa proses cetakan dan sulaman dilakukan.

 

cetak baju
Selepas cetakan warna putih dan kuning, tinggal lagi dua warna.

 

design baju kelab
Zoom in gambar atas…
tempah baju
Selepas semua warna telah dicetak..
sulam logo
Proses sulaman logo pula mengambil tempat

Cuma proses sulaman nama sahaja yang tak sempat dirakamkan. Jadi takdaptlah nak share kat sini. Ok, sedikit info tentang tshirt custom made. Kalau ada yang nak dapatkan sebutharga, boleh la buat darft design tshirt tu, kemudian hantar kat kami . Guna form kat hubungi kami pun boleh. Nyatakan kuantiti serta design untuk cetakan sekali. Kami akan bagi anggaran kos.. Kalau dah confirm nanti, bayar deposit dan proses menjahit, mencetak dan menyulam akan bermula.

Jadi kalau ada yang nak info tentang  baju kelab , cetak tshirt , sulam logo ke, nak buat baju custom made untuk kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Kelab PRS SMK DUSAJ

Baju kelab,baju kelab pelajar,baju kelas,design baju kelab.
Salam ceria untuk semua.Tempahan kali ni datangnya dari SMK DUSAJ. Baju ni custom made berwarna coklat dengan strike sebelah sisi berwarna oren. Design di hadapan dan belakang macam kat foto kat atas. Guna rubber dye dengan 3 warna. Baju ni untuk PRS. Apa tu PRS? PRS adalah Pembimbing Rakan Sebaya yang mana diwujudkan untuk melatih para belia dan remaja agar dapat menguasai kemahiran membantu supaya mereka dapat membantu rakan pelajar yang memerlukan pertolongan dari segi mental, sosial atau emosional, di samping melatih mereka membantu diri sendiri.

Baju kelab
Base layer untuk baju kelab PRS

Ayat ni petik daripada “uncle GOOGLE”. Rasa nak tau lak PRS tu aper.Bagus gak program ni sebab ianya berasaskan konsep bahawa rakan sebaya merupakan orang yang paling rapat dan paling memahami masalah yang dihadapi oleh remaja/seseorang. Dengan itu mereka merupakan orang yang paling tepat bagi memberi nasihat bagi menangani sesuatu masalah. Kalau nak tau lebih lagi tentang PRS ni, leh la rujuk kat “uncle GOOGLE” kita..

baju kelab
Design baju kelab PRS di bahagian belakang baju.

 

Kalau nak tau pasal baju ni pulak, atau  tentang  tempahan  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..