Posted on

Tempahan Running Vest

 Tempahan Running Vest

Salam ceria untuk semua.Running vest untuk atlit olahraga. InysaAllah, akan kami uploadkan katalog penuh running vest untuk senior dan junior.

Sebarang maklumat sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempah Jersi Pasukan Netball

Tempah Jersi Pasukan Netball 

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu bersama keluarga tercinta. Macam biasa pos kali ni tentang tempahan Jersi untuk pasukan Netball SK Kuala Klawang. Jersi ni diguna untuk dipakai bersama bib, sebab tu takde nombor jersi. Material daripada Microfibre, design custom made.

Sebarang maklumat lanjut sila  email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Salam ceria untuk semua..Selamat tahun baru untuk semua. Kita semua sekarang ni di permulaan tahun 2013. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan untuk semua..Amin. Bila masuk tahun baru, keperluan sekolah pun selalunya mesti ditukar baru,terutamanya pakaian. Bukan apa, kadang-kadang baju tahun lepas masih elok, tetapi kurang muat . Kanak-kanak ni memang cepat kadar tumbesannya..

Hari ni, nak kongsikan tempahan baju sukan sekoalah untuk tahun 2013. Tempahan daripada SKKK lebih kurang 350 helai sahaja. Material baju ni daripada kain jenis TC . Biasanya kalau untuk baju sukan memang guna material jenis ini . Design simple. Gabungan warna kunig dan merah, bersesuaian dengan warna logo sekolah . Ada yang berlengan panjang dan berlengan pendek, dan semuanya berkolar .  Depan logo full color , dan belakang cetak nama sekolah.

Untuk pengetahuan, design baju sukan sekolah bergantung kepada pihak sekolah. Dorang akan design ikut kehendak mereka. Beberapa pilihan seperti jenis kain, piping, kombinasi dan lain-lain, bergantung kepada bajet sekolah tu. Kami memang sedia untuk membuat apa sahaja design yang diminta. Jadi, apa kata kalau kita layan foto-foto ..

Design bahagian hadapan.
Design bahagian belakang

 

Siap packing untuk penghantaran..

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju sukan,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..