Posted on

Baju Bowling – Tenpin Bowling MSSNS 2013

Baju Bowling – Tenpin Bowling MSSNS 2013

Salam ceria untuk semua. Tempahan baju bowling untuk Kejohanan Boling Tenpin MSSNS 2013. Baju bowling yang dipilih keluaran OrenSport dengan material Quick Dry, berwarna hitam dengan stripe berwarna merah. Design untuk cetakan dengan saiz A4 di sebelah belakang baju dengan warna putih, manakala sulaman logo MSSNS di lengan kiri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Salam ceria untuk semua. Temapahan kali ni, baju latihan team netbal (bola jaring) SK USJ 20. Baju oren sport, navy dengan strike putih. Design dicetak dalam saiz A4, di bahagian hadapan baju.

Sebarang maklumat tentang tempahan t-shirt  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cetak Baju Silkscreen Chompogho D’ Sg. Pah

Cetak Baju Silkscreen Chompogho D’ Sg. Pah

 

Salam sejahtera . Semoga ceria dan bahagian sentiasa. Semalam dah cuti, hari ni ramai yang dah kerja, ada jugak yang sambung cuti..Yelah cuti tahun pun banyak lagi. Lebih kurang 5 hari lagi kita akan meninggalkan 2012. Banyak kenangan manis, pahit kejayaan dan kegagalan yang menjadi bekalan untuk teruskan perjalanan ke 2013. Jadikan sesuatu kegagalan sebagai kejayaan yang tertangguh. Bukan kegagalan yang mutlak.. Jadi seperti singa, mengundur setapak dua kebelakang, bukan kerana putus asa atau lari dari kegagalan, tetapi untuk dapatkan kekuatan, menghambur menerkan mangsa, lalu membuahkan kejayaan baru yang lebih baik..

Ok lah.. kalian pernah dengar perkataan CHOMPOGHO tak? Ni loghat Negeri Sembilan yang membawa maksud berpesta atau berkelah/bersukaria di sungai. Lebih kurang macam tulah maknenya.Itulah yang kami nak kongsi kali ni.

Cetak Baju Silckscreen Chompogho D’ Sg. Pah tajuknya. Sebab cetakan menggunakan kaedah silkscreen, dengan dua warna . Hitam dan putih. Jumlah tempahan 23o helai sahaja. Saiz S hingga 4XL.. Jom layan foto-foto semasa proses cetak baju sedang berjalan.

 

cetak baju silkscreen
Amik gambar dekat..

Design ni saiz A4. Pada asalnya, design yang dorang bagi adalah gambar real jeram. Bila dah bincang balik, dorang setuju untuk tukar dengan design yang ni. Bukan apa, kalau buat real foto, kos memang terlalu jauh bezanya..Mahal!Untuk real foto, selalunya gunakan kaedah CYMK dan guna ink plastisol..Kaedah yang rumit, kos nya pun mesti rumit juga…

Untuk pengetahuan semua, tempahan kali ni, menggunakan material single jersey..

Jadi kalau ada yang nak info tentang  cetak baju , sulam logo ke, nak buat baju kelab, samada ready made atau custom made ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempah Baju Online Kelab Tarian

Tempah Baju Online Kelab Tarian

Salam ceria untuk semua.

Selamat hari Khamis..he he he, tempah baju online sekarang ni dah jadi trend. Senang, tak payah bersesak jem kat jalan raya, jimat petrol dan masa. Itu kebaikan kalau tempah baju online jer. Lagipun, setiap artwork yang benar-benar disetujui oleh pelanggan sahaja yang akan diproses. Jadi jangan risau. Ok, kali ni dak kongsi tempahan baju untuk kelab tarian. Semua ahli kelab dapat sorang 5 lai. Lain-lain warna, warna nya pulak memang terang-terang sahaja. Masa nak print ni pun berpinau mato den. He he he. So, jom layan foto-foto lak.

 

tempah baju online

 

tempah baju online

tempah baju online

Untuk pengetahun, baju-baju ni dicetak dalam dua versi. Ada yang warna hitam, ada yang warna hijau. Kalau perasan, kat atas ni baju kuniing tu warna hijau cetakannya. Nak match dengan warna strike. Yang lain-lain sume warna hitam.

Jadi kalau ada yang nak info tentang  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..