Posted on

Cenderahati hari keluarga

Cenderahati hari keluarga

Salam ceria untuk semua.Pos untuk kali ni, tempahan cenderahati hari keluarga Wan Ani. Tempahan yang pelbagai, pakej kombo. Ada mug, ada hand towel, ada bath towel dan multipurpose bag. Berminat? Hubungi kami segera untuk mendapatkan sebutharga.

Tempahan Mug Hari keluarga
Multipurpose Bag (Embroidered)

Bath towel (embroidered) with window box

Untuk sebarang info, sila  hubungi kami / wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

Posted on

Tempahan Mug HDU Jelebu

Tempahan Mug HDU Jelebu

Salam ceria untuk semua. Jumpe lagi selepas cuti satu hari, sempena sambutan Hari Krismas. Semoga kalian semua sihat dan ceria selalu.. Sesi perkongsian kali ni , tentang tempahan mug daripada HDU Hospital Jelebu. Mug yang ditempah, cetakan satu sisi..Design dorang yang bagi, cetak logo dan label nama unit . Itu sahaja, simple.

Sebelum tu, apa kata kitalayan dulu foto sebahagian mug yang sempat kami rakamkan, untuk dikongsi di sini..

 

Kalau nak tau lebih lanjut tentang mug, boleh jengok  ke sini.

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan mug untuk kelab, atau persatuan , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

 

 

 

Posted on

Tuala Sulam Reunion

Tuala Sulam Reunion

Salam sejahtera. Tempahan tuala sulam kali ni untuk majlis Reunion. Sekarang ni memang dah jadi trend untuk buat majlis reunion untuk sekolah, kolej, universiti dan macam-macam lagi. Bagus sebenarnya, sebab dapat mengeratkan kembali ikatan silaturrahim . Maklumlah, dah lama tak jumpa. Bila dah jumpa balik, mesti banyak citer dulu-dulu yang keluar. Tambahan lagi sekarang ni agak mudah nak kumpul ahli dengan adanya laman sosial mcm FB, twitter dsb.

sulaman tuala

Jadi bolehlah guna medium tu untuk cuba kumpulkan semula kawan-kawan sekolej atau satu sekolah yang dah lama terpisah. Tapi , bukan mudah jugak nak anjurkan majlis reunion. Banyak hal yang perlu diambil kira. Bajet, aktiviti, penginapan, lokasi, masa dan tempat dan macam-macam lagi. Maklumlah, bila dah lama tak jumper, sumenyer dah berkeluarga. Kena jugak ambil kira cuti dan sebagainya.

 

Untuk pengetahuan semua, tempahan tuala sulam ni beserta dengan mug jugak. Tengok gambar mug kat bawah ni. Kalau macam ni , kira full side. Ada tiga jenis, left side, right side dan full side. Nak tau apa tu..Ok, kalau right side artwork akan dicetak disebelah kanan mug. Jadi, kalau orang tangan kanan pegang tangkai mug tu, (dgn tangan kanan), dia yang akan namapah artwork tu. Kalau cetakan artwork di left side pulak, orang yang duduk depan dia pulak lah yang nampak artwork tu.

mug
Cetakan right side mug.

 

mug
Cetakan left side pada mug.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.