Posted on

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Salam ceria untuk semua. Temapahan kali ni, baju latihan team netbal (bola jaring) SK USJ 20. Baju oren sport, navy dengan strike putih. Design dicetak dalam saiz A4, di bahagian hadapan baju.

Sebarang maklumat tentang tempahan t-shirt  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Tempahan Tuala Sulam SK Peradong

Assalamualaikum , semoga ceria sentiasa. Tempahan tuala sulam untuk cenderahati bila hujung tahun camni memang datang mencurah-curah. Biasanya dari sekolah la. Tuala sulam kali ni ditempah oleh SK Peradong. Hand towel dengan saiz 14″ x 27″, warna campur-campur. Biasanya pelanggan memang mintak randomkan warnanya. Paling jarang yang mintak warna putih. Mungkin takut cepat kotor la kot. Kadang-kadang tu ada juga yang mintak tuala sulam satu warna tertentu. Kalu tempahan tuala sulam dengan single warna je, kena betul-betul la, takut stok kurang.

tempahan tuala sulam
Tempahan tuala sulam

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Cenderahati towel sulam + Window Box

Salam ceria untuk semua.. Tempahan towel sulam untuk cenderamata sekarang ni semakin digemari. Selain kos yang rendah, towel sulam juga cantik serta mempunyai pelbagai pilihan warna. Kalau nak lagi cantik, towel sulam akan dihiasi dalam window box. Foto towel sulam beserta window box macam kat bawah ni, bersaiz 14″ x 30″. Pakej towel sulam kalau berserta window box, akan dilengkapi dengan ikatan reben dan bunga sekali..

sulam towel
Towel sulam & window box

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Baju Lawatan Eksplorasi 2012

Salam ceria untuk semua. Baju lawatan ekplorasi 2012, dengan design yang simple. Baju keluaran Enzo sport. Stitchwave diminta untuk cetak baju dengan warna kuning sahaja, sebelah belakang baju.

baju kelas

Memang elok bila buat baju kalau ada lawatan atau rombongan, bukan apa, bila pergi tempat yang sesak, senang nak kenal ahli rombongan kita sebab baju warnanya sama dan design pun sama. Jadia, dari jauh pun dah boleh nampak.
Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju , sulam logo ke atau apa sahaja produk, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..