Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Salam penuh takzim dari stitchwave.com.my. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t. Tuala sulam ditempah oleh unit PPKI SKUJ. Face towel dengan sulaman penghargaan .

 

 

Kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Salam sejahtera untuk semua. Semoga sentiasa ceria sentiasa. Hari ni kita dah berada di pertengahan bulan Disember. Dah lebih pun sebenarnya. Pejam pejam celik pejam celik dan nak sampai ujung 2012. Cepat sungguh masa berlalu sekarang ni. Kadang kadang terasa terlalu banyak perkara yang perlu dibuat dalam masa yang terhad. Macam tak cukup 24 jam sehari. Apa – apa pun , setiap orang sama je, semua ada 24 jam sehari. Tinggal lagi cara mengurus dan cara mengguna masa.

Ok lah, tak nak buang masa lagi, macam biasa, nak kongsi satu lagi tempahan sulaman tuala. Tempahan kali ni, daripada Shell Cyberjaya. Face towel beserta window box. Jumlah tempahan 99 helai. Unik lak nombor ni. .

tempahan sulaman tuala

Gambar kat atas ni, masa proses design dengan sofwer embroidery. Disebabkan setiap helai ni nak sulam nama staff, so kenalah taipkan 99 nama. Bila nak setting kat mesin pun sama, kena set setiap kali nak mula proses sulaman. Alhamdulilah, sebab dapat siapkan dalam seperti yang dijanjikan. Sebenarnya, ni tempahan kedua dorang. Sebelum ni dah buat tempahan , awal tahun 2012.

Respon dorang ok.. memang puashati dengan kualiti tuala ni. Tak banyak foto sebenarnya dapat share hari i, sibuk sangat sampai tak sempat snap banyak foto..Kalau boleh, memang nak letak 99 keping foto dalam pos ni..tapi apakan daya..So, layan jelah foto yang ada ni…

 

Akhir kata, terima kasih kepada Shell Cyberjaya kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my. Semoga lenkali tempahlah lagi….

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan towel sulam PIBG SKST

Salam ceria untuk semua. Tempahan towel sulam kali ni daripada PIBG SKST . Bath towel sulam bersaiz 27″ x 54″ dengan pelbagai pilihan warna. Bath towel sulam macam ni selalunya ditempah sekali dengan window box. Bila dah siap pack dalam window box tu, memang nampak cantik, kemas dan eklusif. Tapi, kalau pelanggan hanya tempah towel sulam pun kami terima, bahkan kalau yang antar towel sendiri untuk sulam, pun kami terima.

sulam towel murah
Pemandangan dari atas ‘sebuah’ towel sulam yang telah siap.

Untuk tempahan ini, towel sulam ditempah sekali dengan window box. Kalau tempahan dibuat hanya untuk sulaman, (towel sendiri), stitchwave charge ikut stitches count. Kalu bnyak yang nak disulam, banyak la kena charge. Harga jugak bergantung kepada kuantiti tempahan.

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Tuala Sulam SK Peradong

Assalamualaikum , semoga ceria sentiasa. Tempahan tuala sulam untuk cenderahati bila hujung tahun camni memang datang mencurah-curah. Biasanya dari sekolah la. Tuala sulam kali ni ditempah oleh SK Peradong. Hand towel dengan saiz 14″ x 27″, warna campur-campur. Biasanya pelanggan memang mintak randomkan warnanya. Paling jarang yang mintak warna putih. Mungkin takut cepat kotor la kot. Kadang-kadang tu ada juga yang mintak tuala sulam satu warna tertentu. Kalu tempahan tuala sulam dengan single warna je, kena betul-betul la, takut stok kurang.

tempahan tuala sulam
Tempahan tuala sulam

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Towel Sulam Terima Kasih 213.J3

Salam ceria untuk semua, semoga ceria dan bahagia selalu. Hari ni nk kongsikan tentang job dari Pahang, yang khabarnya untuk majlis Walimatul Urus. Tahniah kepada yang berkenaan. Sulaman perkataan yang ringkas, disulam di atas hand towel bersaiz 14″ X 27″. Tempahan towel sulam kali ni, tanpa window box, maknanya customer kenalah pack sendiri ..

sulaman in progress
Antara yang sedang di sulam…

 

sulam towel

 

sulam towel murah
Deretan towel sulam pelbagai warna, yang dah siap.. Nampak cam sedap je la pulak ….

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Bath Towel Sulam SJKC Yuk Hua

Salam sejahtera untuk semua. Both towel sulam perkataan Thank You Very Much, SJKC Yuk Hua. Mudah dan ringkas. Tempahan towel sulam dengan dua-dua jenis bath towel dan juga handa towel. Semua warna yang sama. Mcm yg stitchwave bgtau sebelum ni, tempoh masa untuk menyiapkan satu-satu proses sulam towel bergantung kepada banyak faktor. Antaranya jumlah jahitan (stitches count). Kalau wording nya seperti foto kat bawah ni, jumlah mata jahitanya lebih kurang 7400 . jadi kalau kita gunakan speed 800 spm (stitches per minute), mesti dah boleh kira anggaran tempoh masa nak siapkan sulam towel dll kan.

 

towel sulam logo dan nama
Thank u very much SJKC Yuk Hua…

 

Ok, lenkali kita sambung pasal bab ni..

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam beg , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Cenderahati towel sulam + Window Box

Salam ceria untuk semua.. Tempahan towel sulam untuk cenderamata sekarang ni semakin digemari. Selain kos yang rendah, towel sulam juga cantik serta mempunyai pelbagai pilihan warna. Kalau nak lagi cantik, towel sulam akan dihiasi dalam window box. Foto towel sulam beserta window box macam kat bawah ni, bersaiz 14″ x 30″. Pakej towel sulam kalau berserta window box, akan dilengkapi dengan ikatan reben dan bunga sekali..

sulam towel
Towel sulam & window box

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan “Bath Towel” sulam.

Assalam dan salam ceria untuk semua. Towel sulam yang ditempah oleh SKSD untuk majlis Usrah 2012. Towel sulam ditempah beserta dengan window box. Towel sulam berukuran 27″ X 54″ amat sesuai untuk dijadikan cenderamata dalam semua majlis keraian. Towel disulam dalam dua warna. Hanya foto towel sulam berikut yang sempat dirakam untuk dikongsi di sini.

sulam towel
Towel sulam “Usrah SKSD 2012”

Terima kasih kepada SKSD kerana memberi kepercayaan kepada stitchwave .Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Sulam Towel SMRA KK

Assalamualaikum n salam sejahtera..tempahan towel sulam daripada SMRA. Untuk job yang ni, kami hanya sulam towel sahaja, tuala nya dibekal oleh pelanggan. Sulam towel yang ni, dalam dua warna dengan hiasan kerawang ringkas. Jom tengok foto towel sulam berkenaan.

sulam towel
SUlaman di towel yang telah siap

Sebarang info dan pertanyaan tentang towel sulam atau sulam logo atau apa sahaja, sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..