Posted on

Cenderahati perkahwinan Tuala Sulam & Window Box

Cenderahati perkahwinan Tuala Sulam & Window Box

Salam ceria untuk semua. Cenderahati perkahwinan berupa tuala sulam dengan window box. Jumlah tempahan sebanyak 200 pcs. Untuk pengetahuan, kami menyediakan penghantaran ke rumah/pejabat untuk pelanggan di sekitar seremban dan lembah kelang. Dengan syarat, jumlah tempahan melebihi 100pcs.

Berbalik kepada tempahan cenderahati perkahwinan tuala sulam ini, kami amat berterima kasih kepada pasangan pengantin kerana sudi berurusan dengan kami di stitchwave. Doa kami semoga pasangan pengantin berbahagian dan berkekalan sehingga ke anak cucu.

Dapatkan maklumat tentang produk tuala bersulam di pautan ini.

Untuk maklumat lanjut tentang produk logo sulam sila sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Salam ceria untuk semua.

Tempahan tuala mandi yang bersaiz 27″ x 54″ , semuanya berwarna hijau. Design yang disulam disediakan sendiri oleh pelanggan kami. Ucapan terima kasih kepada saudari Norlianna Mohd Ali, kerana memilih kami di stitchwave.com.my untuk menyediakan tuala sulam sebagai cenderahati hari keluarga .

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang tuala sulam atau apa sahaja cenderahati hari keluarga sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Selamat berpuasa. Sekarang sudah menghampiri pertengahan Ramadhan. Semoga banyak hikmah dan penghayatan Ramadhan telah diperolehi dan semoga semua amalan kita di bulan yang mulia ini diterima dan diberkati oleh Allah. Amiiinn.

Tempahan tuala sulam untuk ‘door gift’ hari keluarga, daripada kelaurga Buyung Sain. Tempahan ni dah siap sebelum puasa lagi, cuma masa yang tidak mengizinkan untuk kami kongsikan di sini. Cenderahati tuala yang bersulam seperti ini sebenarnya baik sebagai memori semasa . Bila dah lama berlalu, dan kita kenang kembali sambil tengok sulaman pada tuala camni, akan teringt balik memori serta dapat mengeratkan ikatan kekeluargaan.

Untuk sebarang info dan pertanyaan  sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Tuala Sulam Selamat Hari Lahir – Cawangan Logistik

Tempahan Tuala Sulam Selamat Hari Lahir – Cawangan Logistik

 

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam daripada Cawangan Logistik Jabatan Kastam, Putrajaya. Tuala sulam dalam pelbagai warna. Design ringkas yang diberikan oleh pelanggan, tidak beserta dengan window box.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

 

 

Posted on

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

 

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam sebagai doorgift Homestay mereka. Pelanggan ini request tuala sulam beserta window box.

Dapatkan info daripada kami dengan email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami melalui sms/wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam KGK SK Sg. Rawang

Cenderahati Tuala Sulam KGK SK Sg. Rawang

Salam ceria untuk semua. Tempahan cenderahati tuala sulam yang ditempah oleh Kelab Kebajikan Guru SK Sg. Rawang, Selangor. Tuala muka bersaiz 14″x30″ beserta window box dan aksesori. Design sulaman beserta logo sekolah serta ucapan selamat hari lahir. Terima kasih kepada KGK Sg. Rawang kerana memberi kepercayaan kepada kami. Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Tuala dan Beg Sulam Logo Persatuan Nelayan Negeri Perak

Tempahan Tuala dan Beg Sulam Logo Persatuan Nelayan Negeri Perak

Salam ceria untuk semua. Tempahan pakej, beg dan tuala mandi yang bersaiz 27″ x 54″ dengan sulaman logo. Dua-dua tempahan ni design nya sama jer. Sulam logo dan label Persatuan Nelayan Negeri Perak di sebelah bawah logo.

Sulaman logo organisasi atau pertubuhan sebenarnya cara yang mudah untuk menonjolkan identiti pertubuhan. Amat sesuai untuk dijadikan buah tangan kepada ahli-ahli persatuan masing-masing.

Pada mulanya, kami berdepan dengan masalah untuk tujuan penghantaran ke LKIM Manjung disebabkan kos yang mencecah RM450 oleh hampir semua penyedia korier utama. Penyelesaian yang mudah, menggunakan bas dengan kos yang jauh lebih murah dan cepat. Pukul 11.00 am hantar kepada sykt bas, pukul 5.00 ptg kami dapat berita daripada pelanggan, memaklumkan barang dah sampai. Tak sampai satu hari.

Terima kasih kami ucapkan kepada Persatuan Nelayan Negeri Perak kerana sudi berurusan dengan kami, walaupun jarak yang jauh, itu bukan penghalangnya. Diharapkan dapatlah berurusan lagi di masa akan datang.

Sebarang info sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tuala Sulam Nama – SMK PUJUT Miri, Sarawak.

Tuala Sulam Nama – SMK PUJUT Miri, Sarawak.

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam daripada SMK Pujut Miri Sarawak. Tuala sulam yang bersaiz 27″ x 54″ beserta window box dan aksesori. Sulaman nama di setiap tuala yang pelbagai warna. Terima Kasih kepada SMK Pujut, khususnya Cikgu Zulia kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my . Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang.

Sedia untuk penghantaran
Sedia untuk penghantaran

Tak banyak foto yang sempat dirakam. Kesuntukan masa menyebabkan kami kadang-kadang tak menang tangan untuk penuhi permintaan. Ada jugak yang terpaksa kami tolak kerana masa yang amat terhad.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Korporat Maktab Polis Diraja Malaysia

Cenderahati Korporat Maktab Polis Diraja Malaysia

Salam ceria untuk semua. Cenderahati korporat yang ditempah oleh Maktab Polis Diraja Malaysia, tuala sulam bersaiz

14″ x 30″ beserta window box dan aksesori. Pelbagai warna tuala dengan sulaman Nama Program dan tarikh, sebagai tanda ingatan yang disemat di hati peserta program. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami. Semoga dapat berurusan lagi di lain masa.

 

Untuk dapatkan info lanjut tentang cenderahati sila sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.