Posted on

Tempahan towel sulam PIBG SKST

Salam ceria untuk semua. Tempahan towel sulam kali ni daripada PIBG SKST . Bath towel sulam bersaiz 27″ x 54″ dengan pelbagai pilihan warna. Bath towel sulam macam ni selalunya ditempah sekali dengan window box. Bila dah siap pack dalam window box tu, memang nampak cantik, kemas dan eklusif. Tapi, kalau pelanggan hanya tempah towel sulam pun kami terima, bahkan kalau yang antar towel sendiri untuk sulam, pun kami terima.

sulam towel murah
Pemandangan dari atas ‘sebuah’ towel sulam yang telah siap.

Untuk tempahan ini, towel sulam ditempah sekali dengan window box. Kalau tempahan dibuat hanya untuk sulaman, (towel sendiri), stitchwave charge ikut stitches count. Kalu bnyak yang nak disulam, banyak la kena charge. Harga jugak bergantung kepada kuantiti tempahan.

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..