Posted on

Tempahan tanda nama sulam

Tempahan tanda nama sulam

Salam ceria untuk semua. Selamat kembali ke sekolah kepada cikgu-cikgu dan pelajar setelah bercuti sempena Tahun baru Cina 2013. Tempahan tanda nama sulam masih dibuka kerana kapasti pengeluaran kami masih mampu menyiapkan tempahan dalam masa yang kami janjikan. Buat masa sekarang sebahagian besar mesin kami memang tertumpu kepada kerja-kerja menyiapkan tempahan tanda nama sulam, baik yang rumi ataupun tanda nama jawi. Kalau tak percaya jom tengok gambar.. he he he

 

Ini semua kerana untuk memastikan tempahan yang dibuat pelanggan kami siap dalam masa yang dijanjikan. Tidak berbaloi jika tempahan dibuat di awal tahun , tapi tanda nama sulam diterima selepas setengah tahun. Kami di stitchwave, tidak akan menerima tempahan setelah kapasiti pengeluaran kami telah mencapai had maksima. Kami cuma nak pastikan tempahan yang dibuat tidak diterima lewat. Orang tua – tua selalu berpesan, jangan tamak….

Untuk tempahan lain pula, mesin kat bawah ni pulak yang standby, sentiasa bersedia untuk berkhidmat…

 

 

Jadi pilihan terpulang di tangan anda. Tempahlah sekarang, sementara tempahan masih dibuka.

Jika berminat untuk mendapatkan sebutharga, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..wassup – 0172032610

Posted on

Tanda Nama Sulam

tanda nama sulam, nametag sulam,tag nama sulam
Salam ceria untuk semua. Just nak update status yang agak busy sekarang ni. Tengah siapkan tempahan tag nama sulam yang ditempah oleh sekolah-sekolah.
Untuk pengetahun semua, proses menyiapkan tanda nama sulam ni terbahagi kepada beberapa bahagian kerja. Bahagian pertama adalah proses sulaman yang mana melibatkan mesin sulaman komputer sepenuhnya.sulaman nama, nametag sulam,sulaman nama,nametag,tanda nama,tag nama sulam
Dengan material/fabrik yang dipilih beserta dengan stabelizer sebagai alas tanda nama sulam. Puratanya, satu tanda nama sulam mengambil masa 2 ke 3 minit untuk disiapkan, bergantung kepada panjang nama dan kelajuan yang ditetapkan.nametag sulam, nametag sulam,tag nama sulam,sulaman nama,sulam logo,sulaman tuala
Bahagian kerja yang kedua adalah untuk memastikan tanda nama sulam yang telah siap disulam, dikemaskan. Ada benang-benang yang perlu dipotong. Kerja ni selalunya pekerja perempuan yang buat. Yang tak tahan , memang cepat lari. Untuk siapkan satu sekolah sahaja (secara puratanya dalan 1000 keping tanda nama sulam), memang berpinau la mata.Selalunya memang kena siapkan berpuluh ribu keping la.

tanda nama sulam
Tanda nama sulam selesai sulaman, tunggu proses “trimming”..

Kalau perasan kat foto atas ni, ada benang bersambung dari border ke huruf pertama, itulah antara yang kena trim.Oklah, untuk proses kerja yang seterusnya admin akan kongsikan untuk pos akan datang.

Kalau ada yang kat luar tu berminat untuk test bidang ni, teruskan. Boleh contact kami, boleh share apa yang kami ada, InsyaAllah.