Posted on

Cenderahati Hari Guru – Selamat Hari Guru

Salam ceria untuk semua, terutamanya kepada semua guru di seluruh negara. Insan yang bergelar guru terlalu banyak berjasa kepada kita semua, tak kira apa pun kerjaya kita sekarang. Walau siapa pun kita masa kini, semuanya bermula dengan didikan seorang guru, sejak dari zaman pra sekolah, sekolah rendah, sekolah menengah, kolej dan universiti. Tanpa mereka siapa lah kita. Disini, kami di stitchwave mengucapkan SELAMAT HARI GURU dan ucapan terima kasih kepada semua guru yang pernah mendidik kami sejak dari zaman kanak-kanak hingga ke dewasa.

Pengorbanan serta kesabaran seorang guru , berhadapan denga karenah pelajar amat dihargai. Semoga Allah sentiasa merahmati semua guru-guru. Ingatlah bahawa salah satu daripada amalan yang berkekalan pahalanya walaupun setelah kita tiada adalah ilmu yang telah dicurahkan. Semoga Allah menempatkan guru-guru yang telah pergi bersama dengan roh-roh mereka yang solih.

Oklah, sempena sambutan hari guru pada hari ni, 16 Mei 2013, kami di stitchwave paparkan tempahan yang berkaitan dengan hari guru sahaja. Banyak tempahan yang kami terima dan banyak juga yang kami tak dapat terima sebab kesuntukan masa. Kepada guru-guru yang tempahan mereka kami tidak dapat terima, kami memohon maaf, kerana kekangan masa yang amat terhad.

Produk ‘killer’ kami, Tuala Sulam. Tuala sulam paling banyak kami terima tempahan sebagai cenderahati hari guru. Tapi, dek kekangan masa, bnyk job yang tak sempat dirakamkan.

Lepas tu, tempahan mug sebagai cenderahati hari guru. Produk ni pun boleh tahan juga permintaannya utnuk hari guru.

Mug – Cenderahati Hari Guru

Selain tu ada jugak sekolah yang membuat tempahan beg, payung dan sebagainya, untuk cenderahati hari guru sekolah masing-masing.

Cenderahati Hari Guru – Payung

Cenderahati Hari Guru – Beg

Untuk itu, kami di stitchwave.com.my mengucapkan setinggi penghargaan untuk semua guru yang sudi membuat tempahan dengan kami. Selamat hari guru!

Jadi, Sebarang maklumat tentang apa jua produk  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Baju Sukan Sekolah – SKKK 2013

Salam ceria untuk semua..Selamat tahun baru untuk semua. Kita semua sekarang ni di permulaan tahun 2013. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan untuk semua..Amin. Bila masuk tahun baru, keperluan sekolah pun selalunya mesti ditukar baru,terutamanya pakaian. Bukan apa, kadang-kadang baju tahun lepas masih elok, tetapi kurang muat . Kanak-kanak ni memang cepat kadar tumbesannya..

Hari ni, nak kongsikan tempahan baju sukan sekoalah untuk tahun 2013. Tempahan daripada SKKK lebih kurang 350 helai sahaja. Material baju ni daripada kain jenis TC . Biasanya kalau untuk baju sukan memang guna material jenis ini . Design simple. Gabungan warna kunig dan merah, bersesuaian dengan warna logo sekolah . Ada yang berlengan panjang dan berlengan pendek, dan semuanya berkolar .  Depan logo full color , dan belakang cetak nama sekolah.

Untuk pengetahuan, design baju sukan sekolah bergantung kepada pihak sekolah. Dorang akan design ikut kehendak mereka. Beberapa pilihan seperti jenis kain, piping, kombinasi dan lain-lain, bergantung kepada bajet sekolah tu. Kami memang sedia untuk membuat apa sahaja design yang diminta. Jadi, apa kata kalau kita layan foto-foto ..

Design bahagian hadapan.
Design bahagian belakang

 

Siap packing untuk penghantaran..

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan baju sukan,  sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempah Baju Online Kelab Tarian

Tempah Baju Online Kelab Tarian

Salam ceria untuk semua.

Selamat hari Khamis..he he he, tempah baju online sekarang ni dah jadi trend. Senang, tak payah bersesak jem kat jalan raya, jimat petrol dan masa. Itu kebaikan kalau tempah baju online jer. Lagipun, setiap artwork yang benar-benar disetujui oleh pelanggan sahaja yang akan diproses. Jadi jangan risau. Ok, kali ni dak kongsi tempahan baju untuk kelab tarian. Semua ahli kelab dapat sorang 5 lai. Lain-lain warna, warna nya pulak memang terang-terang sahaja. Masa nak print ni pun berpinau mato den. He he he. So, jom layan foto-foto lak.

 

tempah baju online

 

tempah baju online

tempah baju online

Untuk pengetahun, baju-baju ni dicetak dalam dua versi. Ada yang warna hitam, ada yang warna hijau. Kalau perasan, kat atas ni baju kuniing tu warna hijau cetakannya. Nak match dengan warna strike. Yang lain-lain sume warna hitam.

Jadi kalau ada yang nak info tentang  tshirt , sulam logo ke, nak buat baju kelab ke  atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..