Posted on

Tempah Beg Sling SMK Pujut Miri Sarawak

Tempah Beg Sling SMK Pujut Miri Sarawak

Salam ceria untuk semua. Tempahan slig bag daripada SMK Pujut Miri, Sarawak. Terima kasih kepada SMK Pujut, Miri kerana berurusan dengan kami. Jarak bukan alasan untuk kami menyediakan servis dan produk yang dipesan. Alhamdulillah, kerana pesanan dapat kami selesaikan dalam masa seperti yang dijanjikan. Walaupun ada perubahan tarikh secara mengejut, akhirnya dapat juga kami penuhi permintaan. Yang penting pelanggan kami berpuas hati.

Beg seminar yang ditempah sempena ulang tahun ke-10 SMK Pujut. Untuk melihat koleksi beg seminar dan lain-lain beg boleh ke link ini.

 

Untuk dapatkan info tentang produk kami, sila sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Backpack – KEMAS Johor

Tempahan Backpack – KEMAS Johor

Salam ceria untuk semua. Tempahan backpack daripada KEMAS Johor. Backpack berwarna oren/hitam dengan sulam logo kemas .

Untuk dapatkan info lanjut tentang cenderahati sila sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Tuala dan Beg Sulam Logo Persatuan Nelayan Negeri Perak

Tempahan Tuala dan Beg Sulam Logo Persatuan Nelayan Negeri Perak

Salam ceria untuk semua. Tempahan pakej, beg dan tuala mandi yang bersaiz 27″ x 54″ dengan sulaman logo. Dua-dua tempahan ni design nya sama jer. Sulam logo dan label Persatuan Nelayan Negeri Perak di sebelah bawah logo.

Sulaman logo organisasi atau pertubuhan sebenarnya cara yang mudah untuk menonjolkan identiti pertubuhan. Amat sesuai untuk dijadikan buah tangan kepada ahli-ahli persatuan masing-masing.

Pada mulanya, kami berdepan dengan masalah untuk tujuan penghantaran ke LKIM Manjung disebabkan kos yang mencecah RM450 oleh hampir semua penyedia korier utama. Penyelesaian yang mudah, menggunakan bas dengan kos yang jauh lebih murah dan cepat. Pukul 11.00 am hantar kepada sykt bas, pukul 5.00 ptg kami dapat berita daripada pelanggan, memaklumkan barang dah sampai. Tak sampai satu hari.

Terima kasih kami ucapkan kepada Persatuan Nelayan Negeri Perak kerana sudi berurusan dengan kami, walaupun jarak yang jauh, itu bukan penghalangnya. Diharapkan dapatlah berurusan lagi di masa akan datang.

Sebarang info sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempah Beg – Koleksi Beg untuk tempahan…

Tempah Beg – Koleksi Beg untuk tempahan…

Salam ceria untuk semua. Selalunya post akan berkisar kepada projek dan job semasa. Tetapi kali ni kami nak promote sikit tentang koleksi beg di stitchwave. Untuk tempahan beg, samada sulam atau printing, anda boleh pilih yang mana berkenaan, kemudia hubungi kami untuk kami buat semakan stok semasa kami. Bukan apa, kadang-kadang, ada design beg yang dah out of stock.

Design beg yang ada di stitchwave terdiri daripada pelbagai jenis, seperti backpack, sling beg,seminar beg dll. Boleh tengok sendiri beg-beg kami di sini.





















Untuk sebarang pertanyaan, sila wassup/sms Pn. Azura di talian 0172032610, atau hubungi kami melalui web ini.Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Beg – Persatuan Air Malaysia

Tempahan Beg – Persatuan Air Malaysia

Salam ceria untuk semua. Tempahan beg daripada Persatuan Air Malaysia sebanyak 200pcs sahaja. Backpack berwarna biru/hitam dengan cetakan logo persatuan, satu warna.

 

Cetakan logo persatuan
Tempahan beg persatuan
Ready for delivery..

Sebarang maklumat tentang tempahan beg  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.