Posted on

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Baju Hari Keluarga TM Kulim

Salam ceria untuk semua. Kali ni nak kongsikan tempahan baju untuk hari keluarga TM Kulim, Kedah. Tempahan yang paling meriah . Sebabnya, baju keluarga yang ditempah bukan sahaja meriah dengan saiz yang pelbagai malahan meriah dengan pelbagai warna . Semua baju yang ditempah oleh mereka adalah keluaran Enzo Sport. Design simple dengan empat warna. Design yang diberi adalah menggunakan kedua-dua teknik cetakan iaitu sulaman berkomputer (baju berkolar) dan silkscreen (baju roundneck).

Baju hari keluarga bersulam komputer

 

Lagi sulaman berkomputer..

 

Dua foto di atas adalah di antara baju hari keluarga yang menggunakan teknik sulaman berkomputer. Itu jer yang sempat kami rakamkan. Selebihnya, foto-foto di bawah adalah baju-baju yang menggunakan teknik silkscreen.

 

Diharapkan hari keluarga yang dianjurkan akan berjalan lancar dan meriah seperti mana baju-baju yang meriah ini. Terima kasih kepada TM Kulim kerana berurusan dengan kami.

Sebarang pertanyaan dan info bolehlah sms/call/wassup Pn. Azura di talian 0172032610. Terima Kasih.

Posted on

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Baju Korporat – ATM dan PIBG SMKUJ

Salam ceria . Semoga kita semua diberkati Allah selalu hendaknya. Bersyukur kerana kita masih lagi diberi kehidupan lagi sehari. Oklah, macam biasa , kali ni kami nak kongsikan tempahan baju f1 pula. Tempahan baju f1 kali ni untuk Program Jiwa Murni  di antara Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dan PIBG SMKUJ. Tempahan baju f1 ni, dorang ambil yang ready made sahaja, sebab urgent. Kalau nak yang custom made memang makan masa sikit. Jadi jom kita tengok foto-foto semasa proses menyiapkan tempahan baju ini berlaku.

baju korporat
Semasa proses sulaman nama

Sebarang info dan pertanyaan sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..