Posted on

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Tuala Sulam SMK Bandar Tenggara 2, Kulaijaya.

Salam ceria untuk semua.

Tempahan tuala mandi yang bersaiz 27″ x 54″ , semuanya berwarna hijau. Design yang disulam disediakan sendiri oleh pelanggan kami. Ucapan terima kasih kepada saudari Norlianna Mohd Ali, kerana memilih kami di stitchwave.com.my untuk menyediakan tuala sulam sebagai cenderahati hari keluarga .

Untuk sebarang info dan pertanyaan tentang tuala sulam atau apa sahaja cenderahati hari keluarga sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Cenderahati Tuala Sulam Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Selamat berpuasa. Sekarang sudah menghampiri pertengahan Ramadhan. Semoga banyak hikmah dan penghayatan Ramadhan telah diperolehi dan semoga semua amalan kita di bulan yang mulia ini diterima dan diberkati oleh Allah. Amiiinn.

Tempahan tuala sulam untuk ‘door gift’ hari keluarga, daripada kelaurga Buyung Sain. Tempahan ni dah siap sebelum puasa lagi, cuma masa yang tidak mengizinkan untuk kami kongsikan di sini. Cenderahati tuala yang bersulam seperti ini sebenarnya baik sebagai memori semasa . Bila dah lama berlalu, dan kita kenang kembali sambil tengok sulaman pada tuala camni, akan teringt balik memori serta dapat mengeratkan ikatan kekeluargaan.

Untuk sebarang info dan pertanyaan  sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Tempahan Tuala Sulam Selamat Hari Lahir – Cawangan Logistik

Tempahan Tuala Sulam Selamat Hari Lahir – Cawangan Logistik

 

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam daripada Cawangan Logistik Jabatan Kastam, Putrajaya. Tuala sulam dalam pelbagai warna. Design ringkas yang diberikan oleh pelanggan, tidak beserta dengan window box.

Sebarang info dan pertanyaan sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

 

 

Posted on

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

Tuala Sulam – Door Gift Homestay

 

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala sulam sebagai doorgift Homestay mereka. Pelanggan ini request tuala sulam beserta window box.

Dapatkan info daripada kami dengan email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami melalui sms/wassup di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

Posted on

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Salam sejahtera untuk semua. Semoga sentiasa ceria sentiasa. Hari ni kita dah berada di pertengahan bulan Disember. Dah lebih pun sebenarnya. Pejam pejam celik pejam celik dan nak sampai ujung 2012. Cepat sungguh masa berlalu sekarang ni. Kadang kadang terasa terlalu banyak perkara yang perlu dibuat dalam masa yang terhad. Macam tak cukup 24 jam sehari. Apa – apa pun , setiap orang sama je, semua ada 24 jam sehari. Tinggal lagi cara mengurus dan cara mengguna masa.

Ok lah, tak nak buang masa lagi, macam biasa, nak kongsi satu lagi tempahan sulaman tuala. Tempahan kali ni, daripada Shell Cyberjaya. Face towel beserta window box. Jumlah tempahan 99 helai. Unik lak nombor ni. .

tempahan sulaman tuala

Gambar kat atas ni, masa proses design dengan sofwer embroidery. Disebabkan setiap helai ni nak sulam nama staff, so kenalah taipkan 99 nama. Bila nak setting kat mesin pun sama, kena set setiap kali nak mula proses sulaman. Alhamdulilah, sebab dapat siapkan dalam seperti yang dijanjikan. Sebenarnya, ni tempahan kedua dorang. Sebelum ni dah buat tempahan , awal tahun 2012.

Respon dorang ok.. memang puashati dengan kualiti tuala ni. Tak banyak foto sebenarnya dapat share hari i, sibuk sangat sampai tak sempat snap banyak foto..Kalau boleh, memang nak letak 99 keping foto dalam pos ni..tapi apakan daya..So, layan jelah foto yang ada ni…

 

Akhir kata, terima kasih kepada Shell Cyberjaya kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my. Semoga lenkali tempahlah lagi….

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Sulaman Tuala SK Rinching Hilir

Salam ceria untuk semua. Tempahan sulaman tuala daripada SKRH menjadi pilihan untuk dikongsi hari ni. Pilihan warna yang pelbagai, sebagai cenderahati Perkhemahan Unit Beruniform. Tempahan sulaman tuala ni sebelum cuti sekolah lagi, tapi masa tak mengizinkan untuk diposkan ke sini.

Jom tengok foto-foto semasa proses sulaman tuala dijalankan.

tempahan sulaman tuala

Terima kasih kepada SKRH kerana memberi kepercayaan kepada Stitchwave. Semoga puas hati dan kembali membuat tempahan sulaman tuala atau lain-lain produk.

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Sulam Towel SMRA KK

Assalamualaikum n salam sejahtera..tempahan towel sulam daripada SMRA. Untuk job yang ni, kami hanya sulam towel sahaja, tuala nya dibekal oleh pelanggan. Sulam towel yang ni, dalam dua warna dengan hiasan kerawang ringkas. Jom tengok foto towel sulam berkenaan.

sulam towel
SUlaman di towel yang telah siap

Sebarang info dan pertanyaan tentang towel sulam atau sulam logo atau apa sahaja, sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..