Posted on

Cenderahati perkahwinan Tuala Sulam & Window Box

Cenderahati perkahwinan Tuala Sulam & Window Box

Salam ceria untuk semua. Cenderahati perkahwinan berupa tuala sulam dengan window box. Jumlah tempahan sebanyak 200 pcs. Untuk pengetahuan, kami menyediakan penghantaran ke rumah/pejabat untuk pelanggan di sekitar seremban dan lembah kelang. Dengan syarat, jumlah tempahan melebihi 100pcs.

Berbalik kepada tempahan cenderahati perkahwinan tuala sulam ini, kami amat berterima kasih kepada pasangan pengantin kerana sudi berurusan dengan kami di stitchwave. Doa kami semoga pasangan pengantin berbahagian dan berkekalan sehingga ke anak cucu.

Dapatkan maklumat tentang produk tuala bersulam di pautan ini.

Untuk maklumat lanjut tentang produk logo sulam sila sila hubungi kami melalui telefon/sms/wassup di 0172032610 (Pn. Azura).Terima Kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Salam ceria untuk semua. SK Dangi telah membuat tempahan tuala sulam, bersaiz 27″ x 54″ dengan sulaman logo Jabatan Pelajaran Negeri Sembilan. Tuala mandi bersulam ini didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik. Untuk melihat saiz semua tuala di stitchwave.com.my sila klik pautan di sini.

 

Semasa proses sulaman

 

Semasa proses sulaman tuala
Semasa proses sulaman

Macam-macam warna
Siap untuk proses penghantaran..

Untuk dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Salam ceria untuk semua.  Jumper lagi kat sini. Hari ni masih lagi tentang cenderhati tuala sulam. Job ni dah lama jugak sebenarnya. Dah sebulan, tuan dia pun dah tanya kenapa towelnya tiada dalam pos.He he he, itu la pasal.. Bila dah sibuk, dah tak sempat nak update. Masa penghujung oktober/november haritu, memang tengah sibuk sangat. So, bagi mereka yang pernah membuat tempahan, tapi tak jumpa item tu dalam website ni, sori la banyak-banyak. InsyaAllah, kami akan cuba poskan semua satu persatu. Tapi kalau ada jugak yang terlepas tu, harap faham erk..Bukan sengaja ok.

cenderahati tuala sulam

So, ini dia , tuala sulam beserta dengan window box, untuk majlis resepsi kalau tak silap (sori kalau silap). Untuk pengetahun, kami mempunyai stok window box dalam tiga warna, putih, grey dan hitam. Tuala yang kami gunakan sama ada keluargan Oren Sport atau pun deloras. Dua-dua ni memang berkualiti dengan warna yang menarik dan kadar serapan air yang tinggi. Setakat ni semua pelanggan kami yang dah pernah buat  tempahan, semua berpuashati dengan kualitinya. Tak kurang jugak yang buat repeat order. Terima kasih untuk semua kerana memberi kepercayaan kepada stitchwave.com.my.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan towel sulam

Salam sejahtera untuk semua. Kali ni tempahan face towel bersaiz 12″ x 12″. Pelbagai warna, macam-macam ada. Towel sulam yang ditempah ini, untuk buah tangan kepada tetamu yang berkunjung ke perkahwinan pasangan pengantin ni. Design simple je. Selau towel sulam ni dijadikan buah tangan oleh pasangan pengantin untuk tetamu yang hadir. Bila disulam nama pasangan dengan design sikit-sikit,  boleh lah tetamu buat kenangan …

 

tuala sulam

 

tuala sulam

 

Untuk pasangan pengantin Hidayat & Mastura, semoga majlis berjalan lancar dan semoga berkekalan hingga akhir hayat..Aminn.

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan towel sulam PIBG SKST

Salam ceria untuk semua. Tempahan towel sulam kali ni daripada PIBG SKST . Bath towel sulam bersaiz 27″ x 54″ dengan pelbagai pilihan warna. Bath towel sulam macam ni selalunya ditempah sekali dengan window box. Bila dah siap pack dalam window box tu, memang nampak cantik, kemas dan eklusif. Tapi, kalau pelanggan hanya tempah towel sulam pun kami terima, bahkan kalau yang antar towel sendiri untuk sulam, pun kami terima.

sulam towel murah
Pemandangan dari atas ‘sebuah’ towel sulam yang telah siap.

Untuk tempahan ini, towel sulam ditempah sekali dengan window box. Kalau tempahan dibuat hanya untuk sulaman, (towel sendiri), stitchwave charge ikut stitches count. Kalu bnyak yang nak disulam, banyak la kena charge. Harga jugak bergantung kepada kuantiti tempahan.

 

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Towel Sulam Terima Kasih 213.J3

Salam ceria untuk semua, semoga ceria dan bahagia selalu. Hari ni nk kongsikan tentang job dari Pahang, yang khabarnya untuk majlis Walimatul Urus. Tahniah kepada yang berkenaan. Sulaman perkataan yang ringkas, disulam di atas hand towel bersaiz 14″ X 27″. Tempahan towel sulam kali ni, tanpa window box, maknanya customer kenalah pack sendiri ..

sulaman in progress
Antara yang sedang di sulam…

 

sulam towel

 

sulam towel murah
Deretan towel sulam pelbagai warna, yang dah siap.. Nampak cam sedap je la pulak ….

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Bath Towel Sulam SJKC Yuk Hua

Salam sejahtera untuk semua. Both towel sulam perkataan Thank You Very Much, SJKC Yuk Hua. Mudah dan ringkas. Tempahan towel sulam dengan dua-dua jenis bath towel dan juga handa towel. Semua warna yang sama. Mcm yg stitchwave bgtau sebelum ni, tempoh masa untuk menyiapkan satu-satu proses sulam towel bergantung kepada banyak faktor. Antaranya jumlah jahitan (stitches count). Kalau wording nya seperti foto kat bawah ni, jumlah mata jahitanya lebih kurang 7400 . jadi kalau kita gunakan speed 800 spm (stitches per minute), mesti dah boleh kira anggaran tempoh masa nak siapkan sulam towel dll kan.

 

towel sulam logo dan nama
Thank u very much SJKC Yuk Hua…

 

Ok, lenkali kita sambung pasal bab ni..

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam beg , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..