Posted on

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Tempahan Baju Team Netball – SK USJ 20

Salam ceria untuk semua. Temapahan kali ni, baju latihan team netbal (bola jaring) SK USJ 20. Baju oren sport, navy dengan strike putih. Design dicetak dalam saiz A4, di bahagian hadapan baju.

Sebarang maklumat tentang tempahan t-shirt  sila hubungi / wassup kami di 0172032610 (Pn, Azura). Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Cenderahati Tuala Muka Majlis Persaraan

Salam ceria untuk semua. Tempahan tuala muka bersulam untuk cenderahati majlis persaraan dengan saiz 14″x30″. Sulaman dengan dua warna. Tuala sulam dalam pelbagai warna. Jumlah tempahan sebanyak 90 pcs sahaja.

 

 

 

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

 

 

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Cenderahati Tuala Sulam Window Box – SK Dangi

Salam ceria untuk semua. SK Dangi telah membuat tempahan tuala sulam, bersaiz 27″ x 54″ dengan sulaman logo Jabatan Pelajaran Negeri Sembilan. Tuala mandi bersulam ini didatangkan dengan pelbagai warna yang menarik. Untuk melihat saiz semua tuala di stitchwave.com.my sila klik pautan di sini.

 

Semasa proses sulaman

 

Semasa proses sulaman tuala
Semasa proses sulaman

Macam-macam warna
Siap untuk proses penghantaran..

Untuk dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Cenderahati Tuala Sulam – Penghargaan

Salam penuh takzim dari stitchwave.com.my. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t. Tuala sulam ditempah oleh unit PPKI SKUJ. Face towel dengan sulaman penghargaan .

 

 

Kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , tuala sulam, sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tuala Sulam – Penghargaan

Tuala Sulam – Penghargaan

Salam sejahtera untuk semua. Seperti biasa, tempahan daripada Taman Nagamas. Jom layan foto yang sempat dirakamkan.

 

 

 

Dapatkan info tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan dengan email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Tempahan Sulaman Tuala Shell Cyberjaya

Salam sejahtera untuk semua. Semoga sentiasa ceria sentiasa. Hari ni kita dah berada di pertengahan bulan Disember. Dah lebih pun sebenarnya. Pejam pejam celik pejam celik dan nak sampai ujung 2012. Cepat sungguh masa berlalu sekarang ni. Kadang kadang terasa terlalu banyak perkara yang perlu dibuat dalam masa yang terhad. Macam tak cukup 24 jam sehari. Apa – apa pun , setiap orang sama je, semua ada 24 jam sehari. Tinggal lagi cara mengurus dan cara mengguna masa.

Ok lah, tak nak buang masa lagi, macam biasa, nak kongsi satu lagi tempahan sulaman tuala. Tempahan kali ni, daripada Shell Cyberjaya. Face towel beserta window box. Jumlah tempahan 99 helai. Unik lak nombor ni. .

tempahan sulaman tuala

Gambar kat atas ni, masa proses design dengan sofwer embroidery. Disebabkan setiap helai ni nak sulam nama staff, so kenalah taipkan 99 nama. Bila nak setting kat mesin pun sama, kena set setiap kali nak mula proses sulaman. Alhamdulilah, sebab dapat siapkan dalam seperti yang dijanjikan. Sebenarnya, ni tempahan kedua dorang. Sebelum ni dah buat tempahan , awal tahun 2012.

Respon dorang ok.. memang puashati dengan kualiti tuala ni. Tak banyak foto sebenarnya dapat share hari i, sibuk sangat sampai tak sempat snap banyak foto..Kalau boleh, memang nak letak 99 keping foto dalam pos ni..tapi apakan daya..So, layan jelah foto yang ada ni…

 

Akhir kata, terima kasih kepada Shell Cyberjaya kerana memberi kepercayaan kepada kami di stitchwave.com.my. Semoga lenkali tempahlah lagi….

Untuk korang yang lain , kalau nak dapatkan info tentang  tempahan sulaman tuala , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Cenderahati Tuala Sulam – Terima Kasih

Salam ceria untuk semua.  Jumper lagi kat sini. Hari ni masih lagi tentang cenderhati tuala sulam. Job ni dah lama jugak sebenarnya. Dah sebulan, tuan dia pun dah tanya kenapa towelnya tiada dalam pos.He he he, itu la pasal.. Bila dah sibuk, dah tak sempat nak update. Masa penghujung oktober/november haritu, memang tengah sibuk sangat. So, bagi mereka yang pernah membuat tempahan, tapi tak jumpa item tu dalam website ni, sori la banyak-banyak. InsyaAllah, kami akan cuba poskan semua satu persatu. Tapi kalau ada jugak yang terlepas tu, harap faham erk..Bukan sengaja ok.

cenderahati tuala sulam

So, ini dia , tuala sulam beserta dengan window box, untuk majlis resepsi kalau tak silap (sori kalau silap). Untuk pengetahun, kami mempunyai stok window box dalam tiga warna, putih, grey dan hitam. Tuala yang kami gunakan sama ada keluargan Oren Sport atau pun deloras. Dua-dua ni memang berkualiti dengan warna yang menarik dan kadar serapan air yang tinggi. Setakat ni semua pelanggan kami yang dah pernah buat  tempahan, semua berpuashati dengan kualitinya. Tak kurang jugak yang buat repeat order. Terima kasih untuk semua kerana memberi kepercayaan kepada stitchwave.com.my.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Posted on

Lagi tuala sulam hari keluarga

Tuala sulam hari keluarga

Salam penuh takzim untuk semua. Apa khabar semua. Harap-harap sihat je selalu. Arini ni kami nak kongsikan pula, tempahan tuala sulam untuk family day. Ini memang famili yang tempah. Dorang memang buat kat Melaka, pasal tu wording pun ada tulis “Sehari di Melaka”.

Tempahan tuala sulam sebelum ni jarang-jarang sangat yang ada grafik. Kalau ada pun border, logo ataupun karektor kartun je. So, job kali ni customer mintak supaya letakkan grafik yang ada ikon Melaka. Dok fikir-fikir, kang kalau aku letak gambar istana Melaka, kot dorang nak A famosa lak, kot aku letak A famosa lak, dorang nak gambar sungai Melaka lak, kalau dah buat, bukan boleh padam-padam. Penyudahnya, aku mintak dorang putuskan, grafik yang dorang nak letak sekali. So jadilah macam ni…Dari jauh pun dah tau, MELAKA…

Akhir kata,

Kalau roboh kota Melaka,
Papan di Jawa kami dirikan,
kalau nak tau apa-apa,
Tanyalah kami janganlah segan.

 

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.