Posted on

Tempahan Tuala Sulam SK Peradong

Assalamualaikum , semoga ceria sentiasa. Tempahan tuala sulam untuk cenderahati bila hujung tahun camni memang datang mencurah-curah. Biasanya dari sekolah la. Tuala sulam kali ni ditempah oleh SK Peradong. Hand towel dengan saiz 14″ x 27″, warna campur-campur. Biasanya pelanggan memang mintak randomkan warnanya. Paling jarang yang mintak warna putih. Mungkin takut cepat kotor la kot. Kadang-kadang tu ada juga yang mintak tuala sulam satu warna tertentu. Kalu tempahan tuala sulam dengan single warna je, kena betul-betul la, takut stok kurang.

tempahan tuala sulam
Tempahan tuala sulam

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan tuala sulam SKP(B)

Salam sejahtera. Tuala dengan sulaman, bersaiz 27″ X 54″ pelbagai warna. Jumlah stitches = 8775. Tuala sulam yang ditempah oleh SKP ni, siap dengan window box. Setting untuk design kenalah betul-betul ngam dengan saiz window box, kalau kecil sangat, x nampak pulak, kalau besar sangat lagi tak cantik. Jadi, saiz keseluruhan design tuala sulam ni lebih kurang 180mm X 130mm. Saiz ni kira yang paling optimum la , bersesuaian dengan saiz window box.

sulam tuala cenderahati
Tuala sulam yang dah siap. Tunggu nak pack dalam window box

Kami di stitchwave memang akan menyertakan “border” (mcm yang kt atas & bwh wording) bagi setiap tempahan tuala sulam. Yang ni tak dikira dalam charge, kira bagi je la.Kalau ada pengunjung di luar untuk mendapatkan info lanjut tentang produk ni, jangan teragak-agak untuk hubungi kami.

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tempahan Bath Towel Sulam SJKC Yuk Hua

Salam sejahtera untuk semua. Both towel sulam perkataan Thank You Very Much, SJKC Yuk Hua. Mudah dan ringkas. Tempahan towel sulam dengan dua-dua jenis bath towel dan juga handa towel. Semua warna yang sama. Mcm yg stitchwave bgtau sebelum ni, tempoh masa untuk menyiapkan satu-satu proses sulam towel bergantung kepada banyak faktor. Antaranya jumlah jahitan (stitches count). Kalau wording nya seperti foto kat bawah ni, jumlah mata jahitanya lebih kurang 7400 . jadi kalau kita gunakan speed 800 spm (stitches per minute), mesti dah boleh kira anggaran tempoh masa nak siapkan sulam towel dll kan.

 

towel sulam logo dan nama
Thank u very much SJKC Yuk Hua…

 

Ok, lenkali kita sambung pasal bab ni..

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan sulam beg , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Cenderahati towel sulam + Window Box

Salam ceria untuk semua.. Tempahan towel sulam untuk cenderamata sekarang ni semakin digemari. Selain kos yang rendah, towel sulam juga cantik serta mempunyai pelbagai pilihan warna. Kalau nak lagi cantik, towel sulam akan dihiasi dalam window box. Foto towel sulam beserta window box macam kat bawah ni, bersaiz 14″ x 30″. Pakej towel sulam kalau berserta window box, akan dilengkapi dengan ikatan reben dan bunga sekali..

sulam towel
Towel sulam & window box

Sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan towel sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Sulam Towel SMRA KK

Assalamualaikum n salam sejahtera..tempahan towel sulam daripada SMRA. Untuk job yang ni, kami hanya sulam towel sahaja, tuala nya dibekal oleh pelanggan. Sulam towel yang ni, dalam dua warna dengan hiasan kerawang ringkas. Jom tengok foto towel sulam berkenaan.

sulam towel
SUlaman di towel yang telah siap

Sebarang info dan pertanyaan tentang towel sulam atau sulam logo atau apa sahaja, sila email stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..

Posted on

Tuala Sulam Program Pecutan Akhir 2012

Salam untuk semua. Pos kali ni nak kongsi tentang tempahan tuala sulam untuk program pecutan akhir UPSR 2012. Program ni dah lama dan tuala sulam ni pun rasanya dah tak berapa nak baru lagi dah. Tapi nak buat camner, takde kesempatan sangat untuk kongsikan pos tuala sulam ni.Ok jom layan foto tuala sulam ni..

tuala sulam
Tuala sulam dalam proses …

tuala sulam lagi

Jadi, untuk sebarang info dan pertanyaan tentang  tempahan tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..