Posted on

Tempahan Tuala Sulam Hari Keluarga

Tempahan Tuala Sulam Hari Keluarga

Salam ceria untuk semua. Selamat berhujung minggu bersama keluarga.. Mungkin gak ada yang ambik kesempatan dihujung minggu ni untuk berkumpul dan buat majlis hari keluarga. Bagus tu.. dah sibuk-sibuk bekerja, sekali sekala apa kata kita pakat kumpul ramai-ramai untuk kembali merapatkan silturrahim antara ahli keluarga.

Ok, macam tajuk kat atas ni, hari ni nak kongsikan tempahan tuala sulam hari keluarga sekolah. Unik sikit tuala ni sebab design memang dorang dah siapkan. Selalunya, customer serah bulat-bulat pada kitarang untuk buatkan design. Dorang bagi wording jer. Tapi kali ni , tempahan ni beserta dengan design, so kami ikut jelah.

tuala sulam

Foto kat atas ni masa kat mesin lagi. Masih panas, kata orang. Tempahan semuanya warna kuning cair. Untuk pengetahuan warna benang ni pun dorang yang pilih. Ikut jelah.. Pokok dek kao lah… kata orang negeri sembilan. .

 

So, untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *