Tuala Sulam Reunion

Tuala Sulam Reunion

Tuala Sulam Reunion

Salam sejahtera. Tempahan tuala sulam kali ni untuk majlis Reunion. Sekarang ni memang dah jadi trend untuk buat majlis reunion untuk sekolah, kolej, universiti dan macam-macam lagi. Bagus sebenarnya, sebab dapat mengeratkan kembali ikatan silaturrahim . Maklumlah, dah lama tak jumpa. Bila dah jumpa balik, mesti banyak citer dulu-dulu yang keluar. Tambahan lagi sekarang ni agak mudah nak kumpul ahli dengan adanya laman sosial mcm FB, twitter dsb.

sulaman tuala

Jadi bolehlah guna medium tu untuk cuba kumpulkan semula kawan-kawan sekolej atau satu sekolah yang dah lama terpisah. Tapi , bukan mudah jugak nak anjurkan majlis reunion. Banyak hal yang perlu diambil kira. Bajet, aktiviti, penginapan, lokasi, masa dan tempat dan macam-macam lagi. Maklumlah, bila dah lama tak jumper, sumenyer dah berkeluarga. Kena jugak ambil kira cuti dan sebagainya.

 

Untuk pengetahuan semua, tempahan tuala sulam ni beserta dengan mug jugak. Tengok gambar mug kat bawah ni. Kalau macam ni , kira full side. Ada tiga jenis, left side, right side dan full side. Nak tau apa tu..Ok, kalau right side artwork akan dicetak disebelah kanan mug. Jadi, kalau orang tangan kanan pegang tangkai mug tu, (dgn tangan kanan), dia yang akan namapah artwork tu. Kalau cetakan artwork di left side pulak, orang yang duduk depan dia pulak lah yang nampak artwork tu.

mug

Cetakan right side mug.

 

mug

Cetakan left side pada mug.

Untuk dapatkan info tentang  tempahan cenderahati  tuala sulam , sulam logo ke atau apa sahaja produk berkaitan, sila email kepada stitchwave[at]yahoo[dot]com atau hubungi kami di 0172032610 (Pn Azura)..Terima kasih.